• 404 - temenni bulunamadı

    tdk'daki temenni girişini kopyalayıp yapıştıralım:
    temenni
    isim (temenni:) arapça temenni
    1. isim bir şeyin gerçekleşmesini dileme
    "hangi şair bu kadar pürüzsüz ve kuvvetli bir dille ölüm temennisinde bulunabildi?" - i. a. gövsa
    2. dilek
    "fakat asıl temennim onların daha yüksek düşünceler için aşılması gereken basamaklar olmasıdır." - m. kaplan
  • baştan sona okudum. başlığı açan arkadaş zannımca götüyle okumuş paylaştığı yazıyı. hoş bu aşı karşıtı denyolara kasılan duyar türünden bir temennide bulunmuş olsa da gram sikimde olmaz çünkü hakediyorlar. aha ben temenni ettim buyur.
  • sonuna kadar haklı bir bilim insanının yazdığı twitler.
  • doğaya adapte olmayı reddedip doğal seleksiyona uğramaya çok yakın olan bir tür varsa o da bu aşıyı reddeden beyin yoksunu sığırlardır. bunları ayrı bir tür olarak nitelendiriyorum çünkü bizim türümüz binlerce yıl önce bile beynini kullanan bir tür.

    tanım: sıfır bilgili bir cahilin bilim insanlarına bok atması olayı.
  • şu kadar yazıdan anlaya anlaya bunu mu anladın?
    adam ironi yaparak, aşı yapılmazsa olabilecek olumsuzlukları gözünüze sokmuş.
    ben aşı karşıtı olsam şu yazıdan utanırdım.
    ikincisi, siz kendinizi çok mu uyanık sanıyorsunuz? zaten herkes aşı oluyor, benim çocuğum olmazsa birşey olmaz! riski sıfırlayayım kafasındasınız. yalnız sorun şu, aşı karşıtları artıkça herkes için risk büyüyor.
    dr ömer coşkun vardı. her derde deva bitkisel ilaç satıyordu(!) kendisi 47 yasında kanser tedavisi görürken böbrek yetmezliğinden öldü.
    not: çok fena hastayım, uyuyamıyorum, uğraştığım şeye bak.
  • okuduğunu anlamayan biri başlık açmış. bir de altında dııdııdı yapımış.

    temenni nerede? burada: (bkz: başlıklarını engelle)
  • yazdığına tamamen katıldığım bilim insanıdır. aşı karşıtı bir gerizekalının linç beklentisi ile açtığı ama kendisinde patlayan başlık.
    kamu spotu: haydi çocuklar aşıya
  • bu aşı mevzusunu çok büyütüyorsunuz. istemeyen inanmayan kendine de çoluk çocuğuna da yaptırmaz. civa varmış diye iddialaşıyor mentiondaki herif de. sen mi bileceksin o mu? yaptırma defol git kimse kimseye zorla aşı yapmıyor ki?
    başlığı açan arkadaş cumartesi gecesi bol bol içmiş heralde. aşı geliştirmek veya ilaç geliştirmek ile ilgilenen herhangi bir bilim adamının böyle bir temennide bulunması yaptığı işle ters düşmüyor mu bir kere ? kendi kanınızda boğulun ama verem aşısını da gene de yapayım şurda dursun mu diyor? neden boşuna linç girişimi başlatıyorsun, herkesi kendin gibi okuduğunu anlamaz mı zannediyorsun? biraz kitap oku naçizane tavsiyemdir.
  • türk tipi ana akım gazetecilik tarzında bir performans. ufakken "ne dediii, oo ne dediiii" gibi cıvık nidalarla arkadaşlarını birbirine düşürmeye çalışan embesil çocuklar da büyüyüp sözlükte yazabiliyor işte.

    (bkz: infial yaratmak)
    (bkz: çarpıtmak)
hesabın var mı? giriş yap