• 6 aralık 2017 kudüs konulu tbmm ortak deklarasyonu ile birlikte toplumun her kesiminden destek görmesi beklenen hashtag.

    bugün kudüs'e sahip çıkamazsak, yarın istanbul'a sahip çıkamayabiliriz.
  • adam olsaydiniz da kaptırmasaydınız öyle tarihtekilerle övünmekle olmuyor bu isler adamlar yıllardır tüm altyapıyı kurdu sen ne yaptın insaat mk.

    (bkz: iyi olan kazansin)

    belki bir gün aklınızı basınıza alırsanız tekrar ele geçirebilirsiniz aslan parçaları.
  • küdüse sahip çık mı?
    ulan lan önce memlekete sahip çık..!
  • sebep? diye cevap verilmesi gereken hashtag. amk kendi derdimize çare bulduk kudüs kaldı. ümmetçilerin gazına gelmeyin. önce yaşadığınız toplumu ve ülkeyi düzeltmeye çalışın. kudüs, roma, vatikan, nazareth veya kutsallık atfedilen diğer şehirler ise zerre s.kimde değil afedersin. siyasi bir durum, taraflar icabına baksın.
  • pardon ama neden?
    neden sahip çıkacakmışım?

    bide şu “bugun kudüs yarın istanbul” argümanı da iyiymiş, güldüm.
  • biz yaparsak; fetih,
    soydaş yaparsa; istilâ,
    başkası yaparsa; işgal olur.

    azerbaycan yarın karabağ'a girse;

    türk basını; "soydaşlarımızın yanındayız", "karabağ yine türklerin elinde", "geç oldu ama topraklarımızı aldık", "asker yardımına hazırız" vs manşetler atar.

    ermeni basını; "işgal altındayız", "1915 olaylarını tekrar edecekler", "katliam yapıyorlar" vs manşetleri atar.

    ermeni lobisinin etkin olduğu ülkeler; "türkler x silahını kullandı", "türkiye bölgenin huzurunu bozuyor" tarzı manşetler atar.

    bu oyunu güçlü olan yönetir ve güçlü olan israil. en önemli şirketlerle ve dünyaya yön veren ülkelerle sağlam bağlantıları var (bkz: yahudi lobisi) ayrıca yahudi doğmasına rağmen ateist olduğunu söyleyen zuckerberg'in sosyal ağlarında "kahrol israyil" paylaşımı yaparak, kudüs'e ve filistin'e katkımız olmaz.
  • (bkz: ege adaları)
  • baktim twitterdan alayi yobaz dinci akepeci kesim lanet okuyor.
    keske elimizde bir verilere bakma sansi olsa da bu amerikaya israile lanet edenlerin kacta kaci elinde dolar bulunduruyor. bunu cidden merak ediyorum. yuzde 90dan asagi cikarsa kopruden atlarim.
  • nedenini anlamadigim hareket. ozellikle ıstanbul ile alakasini katiyyen kuramadim. anlayan varsa yesillendirsin.
hesabın var mı? giriş yap