• ateist olmadıkları gibi hümanistte olmayan tiplerdir. kudüs'ün filistin topraklarında yer almasından dolayı burada çıkan çatışmaları ve katliamı önemsemeyen devamında ilan edilen yas sürecini eşleştiren bunu araplara müstahak gören ırkçı insancıklardan ateist olmaları sebebi ile kudüsü anlamasını zaten bekleyemeyiz. küdus yalnızca arapların veya filistin halkının değil dünya müslümanlarının ortak sorunudur. islamın ilk kıblesi, peygamberimizin göğe yükseldiği mucizenin adresidir. silahsız gösteri yapan topluluğa aleni bir biçimde dünyanın gözü önünde pişkince resmen toplu katliamın yapılmış olması ise bütün kalp taşıyan dünya insanının problemidir. dolayısıyla müslüman olmadıklarından ve insan sevgisi bulunmadığından bu ateistlerin kudüsü anlaması, ölen filistinlilere acıması mümkün olamaz.
  • siyasal islam elini nereye attıysa yok etmiştir. tıpkı filistin gibi. filistin tüm dünyanın sorunuyken işin içine cihad,ümmet filan katıp soyutladılar. başka bir arkadaşta yazmış bu zaten siyonistlerin en iyi yaptıkları iş. bizim siyasal islamcılar da ümmete hizmet ettiklerini düşünüp aslında farkında olmadan israilin planlarını uyguluyorlar. inşallah bir gün uyanırlar çünkü bu kafayla sadece filistini kaybetmekle kalmayacaklar.
  • filistin onbinlerce yıllık yerleşim bölgesidir. hz. ibrahim doğduğu (harran) yerde kuraklık ve kıtlık başlayınca önce mısır'a gitmiş orada rahat edemeyince filistin'e yerleşmiştir.

    bütün mesele ibrahim'in hacer ve sare'den olan çocuklarının kan davasıdır.
    gittikleri her yere bu davayı taşımaktadırlar.
hesabın var mı? giriş yap