• bi siktirip gitmesi gereken erkektir, götünü kesmek istiyorum.
  • yeri geldiğinde tabiri caiz ise lafı gediğine oturtacak bir küfür iyidir. ve hatta sevimli, komik bile olabilir. ancak gündelik hayatında küfürü olağan hale getirmiş diline çok fazla yerleştirmiş hem erkek hemde kadın iticidir.
  • normal bir kız açısından, ottan boktan bahaneler üretip erkekleri itici bulan lezbiyenlerden daha çekicidir.

    gerçi çekiciliğini sikeyim, o da ayrı bir konu.. ama her erkek (eğer sağır ve dilsiz falan değilse) küfreder. cidden !
  • cileden ciktiklarinda edenleri bir yere kadar mazur gormek gerekebilir, gorurum de. ama bu gundelik hayatta surekli yaptigi bir aktivite halindeyse, iki lafinin arasinda kufrediyorsa ve adam bunu yapmanin trendy oldugunu saniyorsa benden fersah uzak olsun dedigimdir. ama yine de her halukarda kufreden kiz kadar asla itici degildir. bir kadina kufretmek asla yaki$maz. kadin zarif ve kibar olmalidir. erkek olsam bir kadindan sogumak icin ilk 3 neden arasina rahat girer. o kadar. * * *
  • kendini tamamen soyutlamış milyonda bir bireyler hariç, toplumda erkeği kadın şekillendirir. it(!), olur olmaz yerde küfretmesine karşın hala arkadaş çevresi edinebiliyor, o çok edepli sandığınız kızlar tarafından "ay aslında tanısanız çok efendi çok :/" şeklinde pohpohlanıyorsa, kendisine özenen yapay piçimsilere de katlanacaksın. öyle olmasa bir papatya kadar narin ve ince olur iki günde.

    anlıycan ablacım, hemcinslerine bakıcan..
  • yıllardır şu güzelim ortamın okuyucu veya yazar olarak bir parçasıyım, bu kadar sevindiğim bir kalıp görmemiştim. küfreden erkek kalıbı!

    mesela ben;
    noktalama işareti olarak "aq" kullanıyorum, doğru.
    iki lafımdan biri küfür, doğru.
    küfrün bini bi para, doğru.

    ama muhafazakar* biri olduğumdan mıdır? nedir? yoksa tıbben kabul görmüş bir gerizekalı olduğumdan mıdır? akrabalarımın yanında veya herhangi bir kadının yanında küfredemiyorum. küçüklükten bu yana nasıl bir otokontrol geliştirdiyse bünyem, ağzımdan yanlışlıkla da olsa küfür çıkmıyor. yoksa mesela şu güzelim ortamda sinirlediğim bir şey için "seni çatıya çıkarır leyleklere s.ktiririm, ebenin .mını tersten görürsün" demeyi ben de biliyorum ama diyemiyorum işte. bu satırları yazarken ellerinde acı biberlerle evli ve çocuklu badilerim mesaj yazmaya hazırlanıyor gibime geliyor.

    ayrıca küfreden erkeklerin en sevdiği yer ve dolayısıyla en fazla küfür ettikleri yer, asker ocağıdır. işte orası, gerçekten küfürün harman olduğu yerdir.

    bir de birbirine ana-avrat söven erkekler vardır ki onlara da onbirli denir.

    *muhafazakar : muhafaza eden adam.
  • genellikle tecavüz kökenli küfürler savuran, kendini pek erk sahibi, olmadı pek sevimli sanan çaresiz tıfıl olarak tanımlayabiliriz kendilerini. küfreden kadın kadar çirkindirler.
  • askerliğini yeni bitirmiş erkektir
  • bak çok alakalı gelmeyebilir ama malum fıkra, "her kadının bir fıyatı vardır!" diye diye iddialaşarak ortalıkta salınan bir adam düşesti kontesti sırayla giderken bu lafı kraliçenin kulağına gider, muhafızlar yaka paça getirirler kendisini huzura.

    kraliçe hışımla "sen böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirsin?!" diye çıkışır. adam mahçup, "kraliçem, maksadını aşmış bir söz olmuş. sizden af diliyorum. izin verin, kendimi affettirmek için size som altından bir taht hediye edeyim" der.

    kraliçe yumuşar.. adam muhafızın kulağına eğilir, "kraliçenin de fiyatı belli oldu, şimdi sorun o kadar altın bulmakta".

    şimdi göte göt denir, ağzının ayarı olmadığı için pek çok yerde başını derde sokmuş biri olarak da bu hususta konuşmak bana düşmez ama eşşeğin önde gideni sağa sola sataşır ve ağzını burnunu kıran olmazsa bunu çekici bulacak kadıncıklar her daim olacaktır. bu tip suntaların etrafındaki kadın varlığı hem diğer kadınları cezbeder, hem de hemcinslerinin örnek almasına sebep olur.

    şu sözlükte "küfre karşıyım" diyenin yanında küfürbaz sevgili görürsem amını götünü author'a siktiririm, söylemedi demeyin..
    "ama o bana karşı çok naziiiiiik :/"
hesabın var mı? giriş yap