• alman menşeili, dünyanın en sessiz davlumbaz ve aspiratörlerini üreten firma.
    http://www.kugerr.com/tr/
  • internet sitesindeki mail adresine sorduğunuz her türlü soruyu çok hızlı cevaplayan, her konuda yardımcı olmaya çalışan, garanti vb. konularda iddialı şirket.
    sunduğu sessiz çalışma özelliği ile pazar payını hızla artıracağını düşünüyorum. tek eksiği şimdilik sadece internet üzerinden, yani mamulü görmeden sipariş edilebilmesi. bu handikapı gidermek için 6 ay içinde sorgusuz iade kabul ediyorlar ki bu cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum.
  • adamların servis ağını burada anlaşmalı olduğu teka yapıyor. şimdilik servis ağını oturtmaya çalışıyorlar.

    ürünler kesinlikle kaliteli ve sessiz. ürünlerinin kesinlikle arkasındalar, problem yaşadım, servis teka olduğu için sallapati biraz. ama merkez hemen işinizi çözüyor. müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim mantığını gördüm. buda hoşuma gitti. sorun yaşamazsınız. bir firma malının arkasındaysa tüketici de o ürünün arkasındadır.
  • (bkz: hibsan)

    anladığım kadarıyla yerli üreticimiz olan hibsan bir ara radyal motorlu sessiz aspiratörler üretip piyasadaki sıradan aspiratörlerin iki katı gibi fiyatla satmaya başlıyor.

    donanımhaber gibi forumlarda 2013 yıllarında hibsan windy 9062 bol bol önerilmiş. şu anda ise piyasada böyle bir model yok. hibsan'ın da hiç radyal motorlu aspiratör modeli yok. kügerr radialitic motorlu aspiratör ise premier algısı olmayan aspiratörlerin yaklaşık olarak 4 katı fiyata satılıyor.

    websitesinin tasarımındaki amatörlük ve almanya iletişim adresinin hibsan almanya adresine benzerliği kügerr'in aslında hibsan'ın premier marka algısı yaratmaya çalıştığı bir "türk asıllı alman markası" olduğunu düşündürtüyor bana. ayrıca ingilizce sitede türkçe tanıtım filmi olması başka neyi gösterir ki?

    http://www.kugerr.com/en/why-kugerr/
    http://www.kugerr.com/en/advertisement-films/
  • yaklaşık 2 aydır araştırmalarım sonucu geçen hafta aldığımız davlumbazın markası. açıkçası ürün güzel. servisten edindiğim bilgilere göre firma yaklaşık 2-3 ay önce motor sistemlerinde geliştirmeye gitmiş ve ürün sessizliğini arttığı gibi emiş gücünü de yükseltmiş. biz baca bağlantılı normal bir şekilde kullanıyoruz. en önemli özelliği zaten markanın konumlandığı sessizlik. ha hiç ses çıkmıyor mu? çıkıyor ama şöyle söyleyeyim; ürün 5 kademeli. ilk 2 kademe zaten çok çok sessiz. 3 ve 4'te diğer davlumbazların 1. kademesi gibi bir ses geliyor yani kesinlikle rahatsız olmazsınız. eğer mutfağınızda televizyon varsa mesela yemek yaparken programda konuşulanları çok rahat duyarsınız bu 4. kademede bile. biz genelde 3. seviyeyi geçmiyoruz diyebilirim (balık pişirme hariç).

    5. kademe turbo moduymuş zaten firmanın onda bi sessizlik vaadi yok çünkü yaklaşık 1000 metreküpe fırlıyor ki seviye çok çok yüksek bir seviye. o kadar yüksek ki ürün bu seviyede kendini 6 dakika çalıştırıyor ve otomatikman 4. kademeye düşüyor ama siz isterseniz tekrar 5. kademeye alabiliyorsunuz. bunu yapmalarının nedeni avrupa birliği'ndeki enerji verimliliği regülasyonları çünkü çok yüksek bir seviye 5. seviye. öneririm ilgili bir marka her yönden.
  • türkiye’de de üretime başlamış, dünyanın en ünlü havalandırma ürünleri üreten alman markasıdır.

    türkiye dışında, polonya, italya ve çin’de de üretimleri var. genelde sessiz aspiratör ve davlumbazlar üretiyorlar, kendi patentli teknolojileri var.

    bizdeki dövizin artışından dolayı, türkiye fiyatları şu an avrupa fiyatlarından yaklaşık %25 daha ucuz.

    avusturya'daki arkadaşım bile bana yalvarıyo gelirken 1 tane getir diye. hayvan gibi ürün amk nası getireyim, sırtımda davlumbazla sokmazlar beni o kapıdan.
  • alman markası/teknolojsi olarak lanse ediliyor ve çok yüksek fiyatlarla satılıyor ama bildiğin türk firması imiş.

    bkz radialitic kügerr markasını kim tescil etmiş.
  • ön açıklama: aynı başlığa ikinci kere entry giriyorum çünkü yanlış bilginin yayılması hoşuma gitmiyor ve ilk yazdıklarımın editlenmiş olmasını istemiyorum.

    yukarıdaki bazı yazarların dediği gibi yabancı ve kaliteli marka değildir. türklere ait ve kaliteli görünen (büyük ihtimalle de kalitelidir, param yetmediğinden alıp deneyemedim) bir markadır. burada sadece "kaliteli alman markası" imajını düzeltmek istiyorum, hatta bence kaliteli türk markası diye gurur duyulabilir. soranlara önerilebilir.

    yukarıda rasoap rumuzlu yazar arkadaşın da belirttiği linkten bakabilirsiniz ki, "radialitic kügerr" soner tunceli ismine kayıtlı bir marka.

    https://trademarks.justia.com/…alitic-79145195.html

    ülkemizin bu konudaki en garantili kaynağı ticaret sicil gazetesinde hibsanyazıp aratırsanız şirketin ortağı olarak hikmet tunceli ismini görebilirsiniz.

    sahipleri türk, ürünlerin bir kısmı türkiye'de üretiliyor. marka ve patentler almanya'dan alınmış olsa da benim için türk olan davlumbaz ve aspiratör markasıdır.
  • almanya'dan da aşina olduğum bir marka. f10 model davlumbazını yaklaşık 2 ay önce sipariş ettim. ortaklarından birisi sanırım türkmüş buradan öğrendim şaşırdım çünkü yönetim tamamen avrupa kafasında bunu çok net görüyorsunuz. öncelikle ürün hızlı ulaştı ve sıradan kargo firmalarıyla çalışmıyorlar, lojistik firmasıyla çalışıyorlar.

    ücretsiz kurulum ve montaj randevusu aldım geldiler kurdular. bu noktada size özel bi müşteri temsilcisi atanıyor ve whatsapptan sürekli online, "beni ara" yazınca sizi arıyorlar :) üründe bi ses sorunu vardı tuhafıma gitti kendilerine mesaj attım. hemen canlı bağlantı kurdular birkaç resim istediler ve borumda bi problem olduğunu keşfettiler, onu düzeltince gerçekten de sorun çözüldü. inanılmaz bi ilgi alaka gördüm. ürünlerinin arkasında duruyorlar. tavsiye ediyorum herkese.
  • yaklaşık 1 aydır evimde bulunan davlumbaz markası. bendeki model d8 w60 beyaz. güzel mi, güzel. ama davlumbaz bu kötüsünü görmediğim için en mikemmeli diyemem. ama kumandalı mumandalı, bir de baca genişliğiniz 12 cm ve daha büyükse ilk 3 mod gerçekten sessiz. geçen 2 saat açık unutmuşuz yemekten sonra. servisi de ilgili bir firma, bozmadan devam etsinler diyelim.
hesabın var mı? giriş yap