• tavuk, hidi gibi hayvanlarin barinmasina yarayan kapali yer
  • arkadas hindi demek istemis ama biz kisaca tavuklarin ikamet ettigi yere kümes deriz. ayrica alcak tavanli, kücük, kalabalik ev ve isyerlerine de amiyane tabirle kümes dendigi gorulmüs hatta duyulmustur. kümesin amiri horozdur.
  • sleepy kompleks'e eklediğim küçük kısım.. canı çok sıkılanlara..
    846 adet yazar seçilirken "beğeni" bir kriter olarak göz önüne alınmamıştır. nickini unuttuklarimiz mesaj atarsa zevkle ekleriz.

    http://www.geocities.com/…leepy99sc/sleepykompleks/
  • içindeki horoz ve tavuk sayısını arttırdığım, akabinde "gudikmatik" diye gereksiz birşey eklediğim add-on..
  • ankara üniversitesi ziraat fakültesi içindeki lokanta, rakı-fasıl evi.
  • aceleyle birşeyler yeme isteğim sonucu izmit şubesinde malesef bunu gerçekleştirmiş olduğum sadece tavuk üzerine kurulmuş dalga.onca yer içinden gidip oraya girdim anasını satayım.tavuk döneri gerçekten kümes kokuyor."para verdim yemeliyim." gibi bir huyum olmasa hayatta bitiremezdim.

    aşırı kötü.
  • izmit'teki şubesi müşteri memnuniyeti denen şeyden zerre anlamayan yer. hazırladıkları menüler tam istediğimizi karşılamadı kendi kafamızdaki şeyi söyledik olmaz, şöyle yapsak olmaz, böyle yapsak olmaz. tok satıcı dediklerinden olsa gerek. ayrıca iletişim konusunda sıkıntılı çalışanlara sahip.
  • yunanca kökenli bir kelimemizdir. arapça'dan dilimize girmediği için şanslıdır çünkü arapça kökenli olsaydı dilden atılıp yerine yeni bir "öztürkçe" kelime uydurulması gerekecekti.
  • via/port avm'de bugün açılan tavuk restoranı.
    sahipleri gayet ağır abiler. sanırım kurtlar vadisi oyuncu seçmelerinden elendikten sonra kendi aralarında "hadi bi tavukçu açalım." kararı almışlar ve bu saçmalığı kurmuşlar. ilk gün olması vesilesiyle bir çok şey eksik, fakat zamanla bi düzen tuttururlar diye tahmin ediyorum. öncelikle menü çok sınırlı. tavuk restoranı dediğin şey bir göğüs, but, kanat üçlüsünden oluşmamalı. nerde bunun şinitzeli? (evet şinitzel) nerde bunun gordon bleu'su? bi de döner var tabi. tavuk dönerden yaptıkları iskendere de tavkender gibi saçma bir isim takmışlar. ayrıca tavuğun yanına koydukları patates kızartması için getirdikleri ketçap mayonez ikilisi olmamış. öyle küçük paket ketçap mayonez mi olur? fast food musun sen? müşteriyi neden sınırlıyosun? (şimdi "iste yine getirsinler" diyenler olacak ama ben tekrar tekrar istemek zorunda mıyım?) son olarak şunu eklemek isterim ki; açılış sebebiyle bedava sandviç dağıtırken içerideki siparişi geciktiriyosan, ve bundan daha elim ve vahim olmak üzere dışardan gelip geçene bedava sandviç dağıtırken içeride yiyen enayiden hesap alıyosan, bu işi yapmayacaksın arkadaş. ve madem hesap getiriyosun onu da yemek tabağında getirme bari demiycem, bu kadar yeter çünkü. evet.
hesabın var mı? giriş yap