• kürtçü pkk sever ülke düşmanlarına hizmet edip aldığı talimatlarla entry giren paralı trol yazdıklarına bakmadan engelle geç
  • (bkz: #119286598)

    bende engelliymiş zaten, entrylerini göremiyordum fakat şükela modunda karışıma çıktı. haklı olarak yukarıdaki entrysinde çakıcı'ya katil demiş fakat bakıyorsun bir başka katil olan ruh hastası yılmaz güney'i savunmuş. bir tanesi de şaşırtsın yahu sonsuz ahlakçılık yapan insanların twitter'da porno paylaşımlarını beğenmesi gibi bu olay da çok klasik klasik oldu artık. özgürlükçü, solcu maskesi takmış kürtçüler de katil ve şiddet kendilerinden olunca üç maymunu oynarlar, hatta kılıf bulurlar fakat diğer konularda en ince ayrıntısına kadar hümanist ve demokrat takılırlar. :)

    (bkz: #80334279)
  • (bkz: #123652618)

    sedat peker için girdiği entry'nin bir bölümünde "iç işleri bakanı yapılması gereken kişi. zira mevcut bakandan daha çok istihbarat toplayabiliyor baksanıza her şeyden haberi var" ifadelerini kullanan kişidir.

    (bkz: #124425685)

    şurada da yine bir bölümde "hala adamın yalan söyleme ihtimaline inanan yazarlar olması bana ilginç geliyor" yazmış.

    öncelikle belirtmeliyim ki burada peker'in söylediklerinin doğruluğunu ve yanlışlığını tartışmıyorum. o başka bir konu. tam tersine bu kişinin yazdıkları ile nasıl çelişkiye düştüğünü göstermek için bunu yazdım.

    şurada da selahattin demirtaş isimli kişiyi ne kadar çok sevdiğini anlıyoruz: (bkz: #117593357)

    bir bölümde "ona terörist diyenler teröristin dik alası zalimdir." falan yazmış. burası çok önemli.

    bütün bunları birleştiriyoruz ve bu kişiye göre yalan söyleme ihtimali olmayan ve istihbarat toplama özelliği övülerek iç işleri bakanı yapılması istenen peker'in geçmişte demirtaş için kullandığı şu sözlerine kulak veriyoruz: "bir hafta cezaevinde yatan insanlar bile bilir ki bu dünyanın en büyük çetesi, suç örgütü, terör örgütü pkk’dır. kendisi de pkk’nın takım elbiseli, kravatlı sivil uzantısıdır."

    işte olay bu kadar net. işte asıl niyetlerin ne olduğunu görmek böyle mümkün. şimdi bir ileri adıma geçiyoruz ve bu kişinin sadat başlığına yazdığı şu entry'i dikkatle okuyoruz:
    (bkz: #123966194)
    görsel

    apaçık bir şekilde ne bir iddia olarak ne de bir aktarım olarak değil de direkt olarak "terör örgütüdür." tanımını kullanmış. apaçık bir biçimde terör örgütüdür demiş.

    şurada da hdp için milyonlarca insanın oy verdiği parti mi terörist gibisinden bir şeyler yazmak istemiş: (bkz: #107963856)
    görsel

    kendisi istediklerine terörist diyebilme hakkını kendinde görüyor ama onun partisine en ufak dil uzatanlara ise tepkisi bu oluyor.

    bu arada bu kişinin akp ve mhp gibi partiler için söylemiş olduğu sözleri falan direkt geçiyorum. dediğim gibi kendisinde başkaları için her türlü sözü söyleme hakkı görüyor ama kendisine bir laf söylenince ne kadar somut belge olursa olsun olayı başka bir noktaya çekiyor. milyonlarca insan falan diyor ama tam olarak aynı bağlamı göz ardı ederek başkaları için ağzına geleni de sayıyor. yazık ki ne yazık. öyle böyle yazık değil gerçekten.

    şurada direkt olarak iyi parti için dediklerine bakalım: (bkz: #107275801)
    görsel

    iyi parti buna göre para dışında hiçbir şeyin peşinde olmayan bir oluşummuş. sağcılık da hastalıkmış. yani kısacası iyi parti ve iyi partililer hastaymış. dolayısı ile milyonlarca kişinin oy verdiği parti olmasının falan hiçbir önemi yokmuş. ayrıca bu solcu olduğunu, güya özgürlükçü olduğunu iddia eden, sabah akşam marx savunuculuğu yapan kişi için de karşıt görüşünde olan sağcı dedikleri için düşündükleri ne kadar da ibret vericidir. nasıl da elini kolunu sallayarak hastalık falan diyor. işte bunların düşünce özgürlüğünden falan anladıkları budur. ve ayrıca kendi görüşlerini tamamen çökerten, üzerine toprak atan, gerçek niyetlerini anlayışı en düşük insanın dahi gözlerine sokan tartışılmaz kanıtlar budur.

    komik ama gerçek, göktükçe türk yazmak bunlara göre gericilikmiş ve de militarizm ile alakalıymış: (bkz: #118361723)görsel

    işte solcu olduğuyla, marx'ı övdüğü ile ortada olan kişinin zihniyetinin ve niyetinin iç dünyası ve gerçeği budur. hiçbir zaman başaramayacaklar ama olur da ellerine güç geçirirlerse planladıkları tam olarak budur. gericilik, militarizm diyerek göktürkçe türk yazanları hedef göstermektir. bu tarz olaylar bunların canını çok sıkmaktadır. böyle böyle asıl niyetlerini en ahmak insanlara dahi göstermeleri ise güzel olan taraftır.

    şurada bazı hdp'li belediyelerin pkk terör örgütü ile ilişkisi olduğu iddiasıyla konuya eleştirel yaklaşan kemalist görüşe sahip insanlara da şöyle diyor: (bkz: #113770557)
    görsel
    kemalistler ve ak itler hakkında bir fark yoktur falan diyor. halbuki konu orada kürtler değil. bazı hdp belediyelerinin bir terör örgütü ile açıklanan belgelere dayalı ilişkileri asıl olan konu. kürtlerden bahseden bile yok. dahası ortadaki belgelere göre konuşanlar var. bu konuyu alıp "konu kürtler olunca" kıvamına getirerek hayali bir mağduriyet çıkartmış. çok ama çok yazık.

    şurada da belgelere dayalı apaçık netlikte konuşan ümit özdağ'a söyledikleri var:
    (bkz: #115495388)
    görsel

    sadece kendi görüşüne uymuyor diye elinde belgeler ile konuşan bir insana dahası bir profesöre "deli" diye hakaret ediyor. delinin zırvaları diyor. bu hakkı kendinde sayısız kez görüyordu. herkesi hakaretlerle hedef gösteriyordu ama kendi görüşüne bir laf söylenince dahası bütün somut belgeler ile kanıtlansa dahi "ama şöyle böyle" diye konuyu evirip çevirip başka bir noktaya çekiyordu. yazık ki ne yazık... işte bunların kendi görüşünden olmayan herkese yaklaşımları ve gerçek niyetleri ayan beyan ortadadır. kaldı ki tüm bunlar kendi görüşlerinin nasıl bir temelsizlik içinde olduğunu ve yıkılıp kaybedilmeye mahkum olduğunu da en net şekilde gösteren noktalar ve detaylardır.

    bakın öyle bir şey ki şurada alparslan türkeş için neler diyor: (bkz: #104796590)görsel

    bunların tek işleri uyuşturucu ve mafyacılıktır falan diyor. peki diğer tarafta dünyanın en karanlık ve en büyük uyuşturucu şebekelerinden pkk terör örgütü hakkında bu konuda en ufak bir yorumda bulunmuş mu? tabi ki hayır. sorsan kimi tatlı su solcusu gazetelerde yere izmarit atmaz olarak gösterilen bu kalleşlerin işin özünde nasıl milyarlarca dolarlık uyuşturucu ticaretini yürüttüklerini, bütün dünyayı nasıl adice zehirlediklerini, mafyacılık oynayarak kürt ailelerin yavrularını zorla dağa kaçırdıklarını, şemdik sakık gibi itirafçılar tarafından nasıl kukla olarak kullanıldıklarının deşifre edilişini falan yazmışlar mı? tabi ki de hayır. baştan beri ne konuşuyoruz burada?

    neyse ki yalanların ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. ve bu kadar yalanlar er yada geç çökmeye mahkumdur. muhakkak ama muhakkak kaybedecektir.

    bu arada daha neler neler var da artık daha da uğraşmayayım dedim. zaten her bir açığa çıkan skandal herkesin gözüne her şeyi bütün netliğiyle göstermeye yetmeye haizdir.
  • editoryal düzeyde torpilli asker düşmanı bir liboş.
    belki de kendisi editor.

    zira sildirdiği entrymde hiç geçmeyen bir kelimeyi şikayet etmiş.

    meral akşener'i ve iyi partiyi liberal sanacak kadar da zır cahil.
hesabın var mı? giriş yap