• 2016 yapımı capon mecha anime.

    lise: var
    dev robot: var
    uzay gemisi: var
    samuraycılık: var
    kaplıca bölümü: var
  • ikinci sezonu bitti.
  • düşük beklentili başladım fakat 2ci sezonun sonunda beklentimin üstünde bir tad bıraktı. rahat izlemelik bir anime serisi, izlemeyenlere tavsiye ederim.

    tabiki anime bence orjinal dilinde dinlenmeli, fakat netflix'te japoncanın yanı sıra ingilizce veya türkçe olarak izlemek mümkün. (reklamlar)

    bitirdikten sonra dönüp biraz türkçe izledim bir ilginç oldu... (beğenmedi) muhtemelen japoncasına alıştığım içindir.

    2 sezon çıkmış, fakat devamı gelmeyebilir, spoiler vermiyeyim ama güzel bir yerde bitirmişler... gönül ister ki devam etsin izleyelim. şimdiye kadar sezon 3 veya 4 gelecek gibi bir açıklama gelmemiş yapımcıdan, fakat çok tuttuğu için böyle bir ihtimal var.
  • netfilx sayesinde izlediğim bir seri oldu gayet güzel vakit geçirmelik anime serisi. dev robotlar ve uzaylılar var ve harika bir gizem unsuru katmışlar...
  • bir netflix animesi.

    ilk birkaç bölüm bana evangelion’u andırdı. ana karakterle işi yüzünden ilgilenememiş bir ebeveyn, meraklı okul arkadaşları, bazı benzer isimler... ama sonra konunun özgünlüğü ortaya çıkıyor ve işin içine uzaylılar giriyor.

    çok sürükleyiciydi birkaç günde bitirdim. bence iyi bir final bölümüydü olduğu yerde kalabilir ama devamı gelse izlerim.
hesabın var mı? giriş yap