• clive cussler'in dirk pitt'den sonraki yeni kahramani..bu kardesimiz de super her boka muktedir idraki tavana vurmus bir arkadasimizdir, eski cia gediklisi olup super karizmatik yakisiklidir, hatta dirk amca bile kadinlar benden cok seviyo bu adami lan diye derin derin dusunmektedir..delikanlimiz ozel gorevler muduru olup bir su evinde yasar, eski duello tabancalari koleksiyonu yapar,derin bir ahlak anlayisi ve aile degerlerine saygili bir karakter yapisi vardir, kelebek gibi ucar ari gibi sokar, keskin mavi gozleri, beyaza yakin sari saclari, edeleli sirim gibi uzun vucuduyla etrafa sarsici bir enerji yayar..bize de clive cussler amcamiza ulan bre hayalgucu tavana vurmus su samuru yine mi superman lan bu adamlar diye sormak kalir..
  • yaşam tarzı farklı görünsede, yaptıklarıyla, yaşadıklarıyla, ve kankasıyla neredeyse dirk pitt in karbon kopyası olan ama onun yarısı kadar bile olamayan karakter...
  • avatürk te takılan enemy territory oyuncusu. şahsiyetsizin önde gidenidir. kazanmak için her türlü taktiği uygular: karşı takımdakilere iğneleyici laflar söyleyer, onların sinirlenmesini sağlar.
    halen yenemiyorsa farklı nicklerle oyuna girer, bu nickle insanlara kalleşlik yapar. bu yolla insanları kışkırtarak yönetime şikayet eder ve banlanmalarını sağlar.* yine de yenmeyi başaramazsa yenen takıma geçer. oyun sonunda da sanki hep o takımdaymış gibi övünür.

    ayrıca kendisini admin zanletmektedir maalesef. shuffle, restart ve time limit votu açanlara "banlanma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsun" gibi küstahça tehditlerde bulunur... çünkü kendisi yenmektedir ve kimse onun mutluluğunu bozamaz.
  • çakma dirk pitt.

    e be cussler* amca tamam iki numa elemanının iki de bir dünyayı kurtarması olayının bokunun çıktığını farkttin ve bir manevra yapayım dedin. dedin de başka iki numa elemanının habire dünyayı kurtarması olayının bokunun baştan kokacağını mı düşünemedin?
  • kendisi boş zamanlarında fış fış kayıkçı misali nehirlerde kürek çeken ve her macerasında dirk pitt i özleten kahramandır. clive amca dirk pitt den daha karizma olduğunu söylese de okurlar içlerinden çok çeşitli onaylamama efektleri vermektedir. evet, dirk pitt i özletmektedir kendisi.
  • sevmiyorum, sevemedim. artık, daha önce okumadığım bir clive cussler kitabı görünce arkasına bakıyorum hemen. juan cabrillo veya dirk pitt ise alıp okuyor, kurt austin ise rafa geri bırakıyorum. istediği kadar yakışıklı, karizmatik desin clive dede... dirk pitt nutellaysa, kurt austin şenerella.
hesabın var mı? giriş yap