• terörist gazeteci yazacaktım ancak başlığa takıldım. terörist bir mezopotamya eşeğinin şırnak' ta görev yapan öğretmeni açık açık hedef göstermesi olayıdır. öğretmenin çocuklara marş söyletmesinin faşist bir uygulama olduğunu belirtip bulunduğu okula kadar adres verip öğretmenin fotograflarını koyarak hedef göstermektedir.

    o kadar zavallı bir güruhsunuz ki yapabildiğiniz sadece çocuk öldürüp, çarşıda sivil gezen askerleri arkadan vurup, mesleğini yapmaya çalışan öğretmenleri, mühendisleri öldürmek. şimdi bu adam sorsan bir gazeteci. teröristten ne farkı var? işte beyaz toroslar sizin için vardı.

    o halkın, çocukları dağa çıkmak ve bir şeyhin kulu olmak arasında sıkışıp kaldıkları bu cendereden çıkarmak için canı pahasına görev yapan bu öğretmenlere sahip çıkması gerekir. ülkenin kurucusu için söylenen marşı onun kurduğu bu ülkede, onun kurduğu cumhuriyetin yıldönümünde çocuklara söyletmenin faşistlik olduğunu söylemeden önce cumhuriyetin değerinin farkına varın.
    gün gelecek bu ülke hakkıyla yönetilecek ve ebedi komutanımız atatürk döneminde olduğu gibi değil gazetecilik, yaşayıp nefes alabilecek bir dağ bayır ova bulamayacaksınız.

    https://twitter.com/…tatus/1189954457037103104?s=19

    edit: malum sayfa uçmuş. ekran görüntüsü: https://eksiup.com/p/hg2859574zvf

    videonun linki de burada :
    https://twitter.com/…tatus/1189665946924965888?s=19

    edit 2 : neynek kullanıcı adlı yazar arkadaş bilgilendirdi:seçil öğretmene destek amaçlı twitter’da şırnak valisinin ilk adımıyla şırnakbaşaracağımdiyor hashtagi açıldı. binlerce öğretmen aynı gün velilerle buluşarak “birlikteyiz” mesajı veriyor.
  • ben de haftada 2 defa istiklal marşı okutuyorum. geçen haftada cumhuriyet törenlerinde neler okuttuk neler . yallah kuzey ırak 'a
  • bunlara bir şey desen insan hakları diye vızıldarlar.
    ama masum insanları katledenlere karşı suskundurlar .
  • küfredersem faşist oluyorum dimi aq ikiyüzlü eşekleri
  • bu lavuğa birisi kendi ağababalarının ermenilere,keldanilere,süryanilere neler yaptıklarını bir anlatsın,1980'lerde,90'larda süryanilerin neden ve kimden canlarını kurtarmak için avrupa'ya kitleler halinde göç ettiklerini bir söylesin.
    ırkçı kürt faşistleri.
  • faşizme bu kadar takıntılılar ancak mezra basıp orgut adına para toplamak , parası yoksa erkek ya da kız cocuklarını alı koyup daga götürmek barış umarım emniyet sefkatli! yüzünü gösterir bu gazeteci gorunumlu kan emiciye.
  • acilen kendisine koruma tedbiri uygulanması gereken öğretmendir.

    bu kürt faşisti hakkında da acilen işlem başlatılması gerekmektedir.

    (bkz: kürt faşisti)

    (bkz: pkk)
  • gazeteciliğin katı sıvı gaz hali değil bu düpedüz katıksız pkklı terörist halidir.

    23 nisan, 19 mayıs, 29 ekim 30 agustoslarda degerli hocalarımızın eğitim ve gözetiminde, arslanlar gibi coşkuyla yürüyüp, boru trampet takımlarında çalmışlığımız vardır. ne yani şimdi bu amerikan piyonu pkklı barzoya göre faşist mi olmuşuz? -)

    bi siktir git şurdan.
  • gencecik bir kadının hedef gösterilmesi olayıdır. bu şeref yoksunu cinayete azmettiriyor resmen. baskı oluşturmaya, öğretmeni oradan kaçırmaya, direnirse öldürmeye giden yolu açıyor şerefsiz. işte bu kadar adisiniz lan kürt ırkçıları! pis çıkarlarınız gencecik insanların hayatından önemli tabii sizin için. emniyetin bu sıçmığı acilen bulması lazım. o gencecik öğretmeni devletinin yalnız bırakmaması lazım.

    asıl zararı ise doğu ve güneydoğudaki çocuklar, gençler görüyor sizin yüzünüzden. 'bayrağımın dalgalandığı her yere giderim.' diyen gencecik insanları öldürdüğünüz için oranın çocukları eğitim alamıyor. yatırım yapayım da memleketime faydam olsun diyene zarar verdiğiniz için çocuklarımız memleketlerinden kopup büyükşehirlerde köle gibi çalışıyor. doktorları, devlet görevlilerini öldürdüğünüz için hizmet alamıyorsunuz. sonra sadece devlet suçlu. hayır, devlet kadar sen de suçlusun.

    gerçi bu durum işinize geliyor. tıpkı siyasal islamcıların cahil nesiller istemesi gibi siz de cahil güruhlar istiyorsunuz çünkü yönetmesi kolay. orada etnik temizlik istiyorsunuz. bin yıldır türk yurdu olan, bir arada güzelce yaşadığımız, güneydoğu ve doğuda sizden başkası kalmasın da topraklar bizim olsun diye. tıpkı kuzey ırak ve kuzey suriye'nin bir kısmında yaptığınız gibi.

    sonra diyorsunuz ki kürt sorunu. hayır, bu memleketin kürt sorunu yok. bu memlekettekilerin şeref sorunu var. kürt ve türk ırkçılarını kenara çeksek sorun falan kalmayacak. çözeceğiz hepsini de işte kenara çekemiyoruz bunları.
  • vatan haini orospu çocuğu işte. erdoğan hükümetinin tek hatası beyaz toroslara el çektirmek oldu. bu tür paylaşımı yapanı evinden alacaksın, kafasına sıkıp hayvanlara leş haline getireceksin. bunu hapis cezasıyla felan eğitemezsin.
hesabın var mı? giriş yap