• ne izlediğini bilen kadındır.
  • nedense aşırı çekici geliyor bana. ciddiyim. diziye izledikten sonra bazen bakıyorum aşşağıda yorumlara birisi izlemiş analiz etmiş kendince yorumlamış diziyle ilgileniyor. çok çekici geliyor bana. benim bildiğim kızlar selena, erkenci muhabbet kuşu, çilekli milkshake kokusu falan izler. ama vadi izleyen kızın aurası bambaşka.
  • 1i kadın 1i erkek 2 iş arkadaşımla kurtlar vadisi izlediğimiz yetmezmiş gibi bir de vadideki zambaklar adında whatsapp kritik grubumuz var. birbimize vadi jargonuyla ayar veriyoruz. aramızda laz ziya fanı var. içimizden biri bana zorla pala-sadece ölüler görür bardağı aldırdı. iş yerinde masasında duruyor. masa muayene odasında. meslek: psikiyatrist.(!) o masanın olduğu oda ne psikoz hastaları gördü.
    açıkçası bu iş benim için bir tutku meselesi. oldum olası nostaljiye bayılırım. çocukken babam izlerdi her bölümünü. perşembe gecelerinden nefret ederdim. şimdi o yağmurlu karanlık kış gecelerini hatırlamak nedense keyif veriyor bana. üstelik belgesel ve politik tarihe de bayılırım, komplo teorileriyle de çok eğlenirim. üstelik yarı gerçek kurgusal programlara da bayılırım. daha ne olsun. ömer baba dışında her şey şahane.
  • bu ara izleyecek bisi yok diye ilk 97 bolume gecenlerde bidaha basladim. esim arada izliyor benimle. sasiriyor ama direk mayfa dizisi bekliyodum diyor. bayagi politik soslu polisiye gibi bisi. mafyaya adam sizdirma hikayesi entrika filan haha bayagi iyi lan ben acayim simdi 14teydim en son sevkonun cenazesinde.
    ha evet, ozetle tanim olarak esimdir
  • kokoreç yiyen, rakı içen ve ofsaytı büyük ihtimalle benden iyi bilen vasat kadındır. giden günleri olmuştur. adriana lima olsa tip olarak yine bakmam yüzüne çünkü bu saydığım özellikler sevgilide, eşte değil asker arkadaşında, eniştede falan olması normal olan şeyler.
  • izlediğini sadece ölüler görür.
  • başlıktaki çoğu özellikleri taşımayan ama gayet de ilk 97 bölümü izleyen iki örneğini bildiğim önerme (bir arkadaşım ve teyzem).

    ikisi de hanım hanımcık bayanlardır (pardon kadın), ama olsun... bizim arkadaş zamanında abisi ve babasıyla izleye izleye repliklerine kadar hakim duruma gelmiş, teyzem de o zaman çocuk olan benle beraber oturup izlerdi. teyzemin sürekli dramalar izleyen biri olarak nasıl vadi izlediğini ve zevk aldığını hâlâ anlayamam.
  • gelsin babamdan istesin *
  • -uykusuz gibisin.
    +sen benim geceleri uyuduğumu mu zannediyorsun memati.
    ++enişteye memati dedin abla..
hesabın var mı? giriş yap