kuşadası gençlik festivali
-
zeytinli rock festivalinin bir değişiği olacak festivaldir.
evime 100 metre ötede olması ayrı güzel ayrıca. -
kamp artı kombine fiyatı 67 lira iken, elimdeki iki adet kamp kombine bileti 25'er liradan vereceğim festivaldir. ilgilenenler yeşillendirebilir ya da mail atabilir
edit:satildi -
davutlar sevgi plajında gerçekleşecek festivaldir.
eğer devamı gelirse zeytinliyi tokatlar diye düşünüyorum.. gidip göreceğiz.
not: zirve olursa destekleriz.
edit: (bkz: #61329215) şu entry deki biletin aynısı bende 30 liradır.* *iletişim: xxxxxxx@gmail.com
edit2: satıldı lan yuhh :/ -
25 liradan bilet sattığını sattığını söyleyip, mesaj atalı iki gün olmasına rağmen geri dönüş yapmayan yazarların katılamamasına sevindiğim festival. hoş belki katılıyordur da barındırmazlar bunu orada.
-
umarım bu işin devamı gelir. ben de ordayim pampalar
-
can gox icin gidilebilir. yesillendirin.
-
normalde mangalcıların piknik alanı olan deniz kenarında geniş bir alanda yapılacak olan festivaldir. nereye nasıl sığılacak hayal edemedim tam. ama orda olacağım gözümle göreceğim.
-
söke'de oturan ve festivale katılacak biri olarak orada olacağım etkinlik. yardıma veya bir şeye ihtiyacı olanlar yeşillendirebilir.
-
sarhoş olduktan sonra tekneyle gezmek isteyen olursa yeşillendirsin, zira benim teknenin olduğu limandadır festival.(capacity max: 5-6 kişi)
-
duyduğuma inanılmaz sevindiğim etkinlik. uzun yıllardır konsere gitmiyordum. duman, gripin, seksendört, mfö ve diğerleri bana çok iyi gelecek.