• sosyal tesislerinde coca-cola satışını yasaklayıp cappy satışına devam eden belediyenin boykotu. sanırım biraz kafaları karışık. işte o boykot

    edit: bu da belediyenin resmi sitesinden boykot duyurusu.
  • israilden kalkan insansız hava aracı tbmm den tezkere çıkarılması gerektiği halde silahlı olarak türk hava sahasına girip istanbulda yakıt ikmali yapıp , macaristana gidip hamas liderini arabasıyla havaya uçurup tekrar geldiği için xzaaadaaaa hallerine girmiş bünyemi şe etmiştir. cümleler uzun , anlaması zor ama bu israil düşmanlığında bir kavaslık var
  • nedir yani, cappy'nin de bir coca cola şirketi ürünü olduğunu bilmemeleri nedir?komik mi?gerizekalılık mı?aslında hiçbiri.bir bilgiden mahrum olmak sadece.ulan herhangi bir varlıkta islamiyetin i'si olsun eleştirmek için kıçınızı yırtıyorsunuz.
  • normaldir.

    geçtiğimiz gün basketbol oynarken dokuz on yaşında bir çocuğun gelip iki üç dakika boyunca cesaretini topladıktan sonra "abi bak ben adidas giymiyorum, nike giymiyorum, puma almıyorum, onlar hep israile para veriyor" çıkışını duyduktan sonra bu insanlarda ve ailelerinde mantık aramamaya başladım. yok çünkü. yok.

    çocuğa istesem de kızamıyorum tabii, neticede onu o psikolojiye sokan da annesi babası. umarım yaş ilerledikçe kendisini aydınlatmayı başarır.
  • üzerinde kocaman the coca-cola company yazan ürünü satan belediyenin boykotu. bunu bilmemeleriyse cidden komik. madem bir şirketi boykot kararı aldın bakarsın o şirketin ürünleri nelerdir diye, hepsini boykot edersin. bu şekilde yapınca yapmacıklıktan, gösterişten başka bir şey olmuyor. hayır bir de bunu eleştirmenin islamiyetle alakası nedir?
  • (bkz: komuoyunu saygıyla duyurulur)

    http://www.kutahya.bel.tr/…/gazze-ye-kardes-destegi

    yakında kamuoyuna da saygıyla duyurmaları beklenen boykot.
  • üç sene önceki güldüren boykot. artık boykot etmezler herhalde:

    (bkz: rte'nin ısparta'da coca-cola fabrikası açması)
hesabın var mı? giriş yap