• bizdeki okul etegi fantezisinin daha cok yaban ellerde vuku bulan bir versiyonudur.. kutuphanede cali$an "ruyalardaki" kizin koyu renk cerceveli bir gozlugu vardir, hafif/dozunda makyajlidir, muhafazakar giyinir (tipik sekreter gibi, dopyes - yuksek topuk bile$imi), saclar topludur, ciddi gorunu$ludur, surekli kitaplarla me$guldur, elde edilmesi zor gibi gorunur ve zaten bu sebepten oturu bir yerde fantezisi turemi$tir.. bu fantezi kismi ise kizin kitaplara "eeeh eytere bea" diyip, toplu olan saclarini dagitmasi, gomleginin en ust dugmesini acmasi ve mumkunse (fantezinin derecesine bagli olaraktan) masa uzerinde timsah yuruyu$u yaparak size yakla$masidir.. (bkz: kutuphaneci kadin)
  • leisure suit larry (larry 7) adli oyunda mevcut olan fantezidir.
  • --- spoiler ---
    tomcats namli filmde ziyadesiyle vuku bulan, doyuma ulasan fantezi.
    --- spoiler ---
  • - kütüphaneci kız!
    - la olum niye yere atıyon kitapları?
    - oh evet kütüphaneci kız!kız bana! daha fazla kız bana!
    - olum bak hepsini toplatırım allahıma
    - ooovhh oovh! söv bana!evet!evet!
    - mna koyim zaten alıyon alıyon getirmiyon kitapları
    - aaah geliyoooruuum geliyooruuum!
    - kitapları da getir
  • -hassiktir, sen de mi bea
    -ne diyosun sen, hadi devam ettthh,hadii, bitraz daha yukarı...
    -ya siktir git ya ne bu tanga şimdi, hem de fermuarlı mermuarlı
    -!!!!
    -ulan ben seni kaç gece penye donunla hayal ettim, sıçtın hayallerime de fantezilerime de,,,ananı da avradını da......
  • "merdivene çıkmış kitapları diziyo, mini eteğinden stun gibi bacakları ve de penye kilodu gözüküyo, bööle gözlüklüğğğ.... böööle entel görünümlüüü..... saçları topuzz..."
    gibisinden bir fantezi olsa gerek.
  • kitapların yapraklarının havada uçuştuğu, masaların ayaklarının kırıldığı, dolapların devrildiği bir fantezi olabilir. burada kütüphaneci kızın gözlüklü olup olmadığı önemlidir. michael jackson'ın aynı isimli şarkısı librarian girl.
  • ".. sonra brad pitt rezerve kısmına doğru ilerlerken birden benim bulunduğum bankoya yöneldi ve hilmi türkpençe'nin biyografisi olup olmadığını sordu.. bakışlarımız kitlenmişti ve nefes nefeseydim.. kütüphanenin kapandığını ve artık kitap veremeyeceğimi söyledim.. -yani ikimizden başka kimse yok mu burda- dedi.. ben cansın'ın yüz metre çıkışlarını gölgede bırakacak bir hızla soyunup üzerine atladım.." şeklinde de başlaması muhtemel fantazi.. kızcaız bütün gün nası vakit geçirecek onmilyor tane kitabın arasında.. sürekli karşılaşması olası nerdler de cabası..
  • (bkz: stacked)
hesabın var mı? giriş yap