• sözlükte pek değinilmemiş. değerlendireyim...

    öncelikle gidiş business (firma kendisi overbooking sebebiyle yükseltmişti), dönüş ekonomi sınıfında olmak üzere, uzak mesafe uçuşunda kullandım. biraz da zorunluluktandı. bölgede ilk tercihim her zaman qatar, ardından emirates üzerinedir.

    uçakta alkol servisi yok. yemekler çok vasat. daha önce uçakta ana yemeğin kızartma olduğuna (schnitzel) tanık olmamıştım. dönüşte ise soğuktu. neyse...

    aktarma tabiki kuveyt havalimanında. havalimanı gayet büyük. carl's jr, kfc, starbucks, caribou vs bilindik ortamlar var. duty freede sanırım alkol yoktu. emin değilim.

    hostesler tabiki yabancı ve kibarlar.

    uçuş kiti sadece business için temin ediliyor.

    kat edecekleri daha yol var. eğer benzer fiyattaysa rakiplere yönelin. eğer ciddi fiyat farkı varsa tercih edilebilir eyırlayns.

    bir başka eyırlayns derlememde görüşmek üzere;

    - qatar airways için; (bkz: #67550139)
    - emirates için; (bkz: #68296629)
  • galatasaray'ımıza yeni stat sponsoru olacağı konuşuluyor. bir kuveyt dinari 55 tl.
    dolar euro değil onların para biriminden patlatın şöyle yıllık 5 milyon kuveyt dinarından 10 yıllık sponsorluk borç morç sıfırlasın kulüpte.
  • türkiye'de pek kullanılmayan, bölgesel bir havayolu.

    galatasaray yada herhangi bir türk takımına sponsor olması çok da mantıklı değil. qatar airways, etihad, emirates falan daha mantıklı açıkçası.

    toplamda 30 uçağı olan bir şirket. pegasus 'un 94 uçağı var mesela.
  • karadeniz bölgesinde ki bir çok meydana uçuşları olan orta doğu ülkesi (bkz: kuwait) milli hava yolu firmasıdır.
  • türkiyede sadece trabzon, bodrum, istanbul ve izmire uçan kuveyt merkezli havayolu şirketi.
    kaynak
  • galatasaray'ın yeni sponsoru olma durumu olan hava yolu şirketi.
  • uçak filosu ve organizasyon konusunda ciddi sorunları olduğunu düşündüğüm firma

    4 kez deneyimledim hiçbirinde uçak zamanında kalkmadı. rötarlar ortalama 10 saat ve üzeri. kuveyt havalimanında tam 10 saat pekinden uçak gelecek de biz de o uçakla istanbula dönecez diye bekledik. 1,5 günlük seyahati 3 günde tamamlıyorsunuz ve gideceğiniz yerde başka havayolu şirketinden bilet alırsanız ve rötar yüzünden oradaki uçağı kaçırırsanız havayolu şirketi kesinlikle sorumluluğu üstlenmez mağdur olduğunuzla kalabilirsiniz ona göre plan yapın derim. onun haricinde yemekler vasat. alkol servisi olmadığı gibi yolcuların yanında alkol bulundurması bile yasak. sizlere iniş ve kalkış esnasında dualar eşliğinde bir yolculuk vaat etmekte
  • geçtiğimiz ay istanbul-kuveyt-bangkok uçuşlarımı yaptığım havayolu şirketi. açıkçası alkol servisi olmaması dışında hiçbir sorun görmedim. fiyat performans oldukça iyi. uçakları ve pilotları da iyiydi diye düşünüyorum çünkü inişler çok iyiydi. zaten en iyi havayolları listesine baktığımızda bu şirketin hızlıca yukarı tırmandığını görebiliyoruz. kuveyt transit vize de istemeğinden uygun fiyata tercih edilebilir.
hesabın var mı? giriş yap