• kredi almayı kabul ettikten sonra kampanya yapmak da neyin nesi??
  • moron kafa ile düşünüp "krediyi çikiye, sigaraya harcayıp.." diye kampanyayı desteklemeyen kişilere diyeceğim şudur; maddi imkanı olmayan öğrencileri ve kredi borcu ile mezun olup işsiz kalan insanları sana mı yönlendirelim?

    edit: bir kerede sadece kendinizi düşünmeyin be. "almoyonlor no olocok o zomon?" almayanlara yeniden alma fırsatı verecekler! burs alanlar neye göre alıyor? aynı şartlara sahip olup biri kredi biri burs alanlar var. devlet olarak burs verip geri almayabiliyorsan o zaman kredi burs eşitsizliğini ortadan kaldırıp daha düzgün bir ayarlama yapacaksın.

    ekonomi bilen embesiller; 3-5 ay öncesine kadar "asgari ücret için kaynak yok" demişti. şimdi zam yaptık havasındalar. kendi kendini mat etmek bu olsa gerek. önce kaypak olmamamayı öğrenin sonra bunlara kafa yorarsınız.
  • almayanlar ne olacak o zaman? diye düşündüren kampanyadır.

    saçmalıktan başka bir şey değil.

    edit: bir kere de kendinizi düşünmeyin diyen arkadaşlar için bilgilendirme.

    daha o yaşında borçlanmamak için gece gündüz kafelerde emeğiyle çalışan, iş verenin de emeğini sömürdüğü binlerce insan var. almayanlar ne olacak o zaman diye düşünüyorum çünkü, bulaşık yıkayan ellerini, ayakta durmaktan su toplayan ayaklarını, yemek yiyebilmek için mesai saatini değiştirmeye çalıştığını, bir de bakmak zorunda olduğu kardeşi için daha da fazla çalıştığını, yeri geldiğinde okuluna gidemeyip devamsızlıktan okulunu uzattığını, sigara param çıkıyor diye söyleyenini, mazot param çıkıyor diye söyleyenini tanıyorum.
  • gidip kampanyayı imzalayayim, fark etmemiştim, bir yobaz olarak hiç rahatsız olmadığım kampanya.
  • ya bi siktirin gidin de önce dilekçe yazmasını öğrenin de gelin dediğim kampanya. adamın muhattapı kendi yazdığına göre cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık. ama yazdığı yazının üniversite kantinininde propaganda bildiriminden farkı yok. ve bunu 46.000 ahmak imzalamış ya ona yanıyorum. bak bak bi de demiş faiz istesek bankaya başvururuz kusura bakma aslanım da bankadan para iste bakayım bu çulsuz öğrenci halinde seni muhatttap bile almazlar ki devlet sana okuman için 20.000 kredi vermiş oluyor 4 sene için. kimse bu krediyi zorla almıyor aldığın para belli çok küçük toleranslarla ödeyeceğin para belli, ödemek zor gelecekse almazsın bu kadar basit! ağlamanın alemi yok..
  • ben sırf -16 bin den baslamayayim diye almadigim icin.böyle bişey olursa amerikan başkanı dahil herkesi araya sokarım.
  • geciktirdiğim için bir de anapara kadar faiz ödediğim kredi.
  • yanlış bilmiyorsam devlet,devlet üniversitesini kazanan gençlerimize bursu geri ödemesiz verir iken özel üniversiteyi tam burslu kazanırsanız size ''özel'' olarak bakıp ''parası vardır bu puştun'' diyerekten geri ödemeli kredi veriyorlar.o 70 liraya kaldık be hocam.
  • verilen burslarin vergi ile alindigini bilmeyen, basbaya ekonomi ve politikalardan cahil bir kitlenin change gibi doga sever masturubutor ortaminda boy gosterme olayi. evet cok liberal bir ekonomimiz var ya amina koyim, herkes amerika olmak istiyor ama yine herkes gotune biri roket soksunda hayatim lineer olsun gibi zirvaliklarla geciniyor.

    evet insanlara para dagitip onlari tembel yapin, kisa surelik bir sevinmeden sonra elde bir sey kalmayinca tum birikimler puf olunca roketin infilak edisini izleyin. belki atmosferden sacilan bok parcalari duyayi kurtarir bir seye faydaniz dokunur malin ogullari.
  • (bkz: entitlement)

    amk sülükleri, ben de alıyorum, çalışın ödeyin lan!
hesabın var mı? giriş yap