• stephane grappelli ile beraber 1984 yilinda cikardiklari conversations cok güzeldir. klise bir tanim olsa da dogu ve bati müziginin güzel bir sentezi. hüzünlü bir atmosferi var albümün.
  • 22 mart tarihli, cso türkiye-hindistan dostluk konserinde kendisini dinleme fırsatı buldum. müzikle ilgili bilgiçlik taslayacak kifayette değilim kesinlikle ama keman çalışına hayran kaldım. o ve mridangam çalan sanatçının uyumu harikaydı. emin olmamakla birlikte sanıyorum kendi albümünden bir eser olan flight of the humble bee'yi de icra ettiler, türk orkestrası ile birlikte. çok etkileyiciydi.

    kısacası mükemmel bir yaylı çalgılar şöleni sergilediler türk-hint sanatçılar birlikte.
  • spanish wave albümünü on yıllar önce trt 3'de dinlediğim (10-15 yaşlar arasında) ve kasete kaydettiğim ancak kayıt sırasında "aman konuşmalar girmesin" diyerek anonsları kestiğim için kim olduğunu ne dinlediğimi on yıllarca bilmeden (ama bir subramamyam(!) kelimesini duyduğum için internet sayesinde 8-10 yıl önce kim olduğunu ve albümlerini (özellikle de o zaman dinlediğim spanish wave - 1983)'i bulup haftalarca delicesine repeat'da dinlediğim hintli kemancı.

    spanish wave
    ninth house
    seventh heaven
    (yukarıda bahsettiğim anons bu parçanı bir yerlerinde idi radyo kaydında :) arasam bir yerden bulurum da o kasedi :)
hesabın var mı? giriş yap