• bakıyorum kimsenin dikkatini çekmemiş. buradaki orman yangını sonrası yapılmış otel. 2007den 2017ye.

    https://twitter.com/…naci/status/875632452735193088
  • musteri memnuniyeti sifir olan otel. bu yaz tatilimi planlamak üzere la blanche ısland bodrum hotel'i seçmiştim. kendi web sitelerinde yazan çağrı merkezini aradım. otelin kendi bünyesinde bulunan müşteri hizmetleri personeli superior oda'da 3 yetişkin + 1 çocuk konaklanabileceğini, jolly tur'dan satın alabileceğimi söyledi. buna göre tüm planlamamı yaptım ve jolly tur'u aradığımda yetkili kişi oteli aradı ve superior oda'da 3 yetişkin + 1 çocuk kalınmasına müsaade edilmediğini belirtti ve satışı gerçekleştirmedi. konu hakkında otel misafir ilişkilerine şikayet maili gönderdim ancak olumlu veya olumsuz, veyahut üzüntülerini dile getiren herhangi bir cevap yazmaya tenezzül etmediler. yaşadığım tecrübe neticesinde iyi ki oteli tercih etmemişim dedim, müşteri memnuniyetine bu kadar önem vermeyen bir otelde kim bilir konaklama sırasında ne sorunlarla karşılaşırdım. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • bu yaz deneyimlediğim gayette keyif aldığım otel. çalışanların güleryüzlülüğü, ilgileri , alakaları mükemmel düzeyde neredeyse. herkes gülümsüyor en önemlisi. yemeklerin çeşitliliği, her öğünde oldukça fazlaydı ve güzeldide. çok detaya boğmak istemiyorum ufak tefek aksaklıkları illaki vardı tabi ama genel olarak çok güzel bir yer. ha bu arada uzun süreli gidicek olanlara tavsiye yanınızda ağrı kesici gibi ufak tefek ilaçları bulundurun. eczane vs yok çünkü, onun için güvercinliğe gitmek zorunda kalırsınız.
  • 26 ekim 2019'da otele giriş yaptık. otel de kahvaltının başladığını , istersek kahvaltıya inebileceğimizi söyledi resepsiyon. saat 10:00'da da bize odamızı verdiler. otel kalabalıktı, ekim ayında bunun neden kaynaklandığını anlamadım önce. sonrasında 23-27 ekim tarihleri arasında utek yani '' uluslararası temel eğitim kongresi'' nin bu otelde yapıldığını öğrendim. herkesin hocam hocam diye hitapları, kongreye katılan kişilerin aileleriyle birlikte otele gelmesi , otelin her yerinde yüksek sese neden oluyordu. neyse ki 27 ekim'de bitiyor utek 2019 diye düşünürken , 27-30.ekim tarihleri arasında tıbbi biyoloji ve genetik kongresi başladı otelde.

    otelin kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri iyiydi. kahvaltı da her gün sıcacık kruvasan ve simit çıkartmasıyla beni memnun etti. pastanenin hemen yanındaki bar da yapılan kokteyller ve kahveler başarılıydı. gözleme , lokma pişi , közlenmiş patates gibi hizmetler yazmasına rağmen otelde verilmiyordu.

    30 ekim günü su kaydıraklarının açılış saatinde gitmemize rağmen çalıştırılmamıştı. görevli personel kaydırakların açılması için misafir ilişkilerinden haber beklediğini iletti, diğer yandan misafir ilişkilerini aradığımızda bilgi verdik açılacak diye söyleyip kaydıraklar açılması gereken saati yarım saat geçti. bu otelde çalışan personelin birbirinden haberi yok, bu da müşteriye yansıyor maalesef ve en az 3-5 defa telefon edip resepsiyona ( o sizi misafir ilişkilerine bağlıyor ) - bir yandan da su kaydırağı görevlilerin yanına çıkıp son durumu öğrenmek otelde konaklayan misafire düşüyor.

    yine 30 ekim günü sahilde ki saman plaj şemsiyeleri çıkarıldı. bu arada söylemekte fayda var, otelden çıkış tarihimiz 01 kasım 2019. yani müşteri olarak otelin aktif olmasını bekliyorsunuz haliyle.

    diğer taraftaki plaj da uzanmak için minderler havuzdakiler gibi kaldırılmıştı.

    30 ekim günü sahilde olduğumuz için pizza almaya gittik, bugün son günümüz yarın olmayacağız dendi. yani otelde müşteri varken kapanışa geçmişti bile otel. bunu otelin verdiği hizmete hiç yakıştıramadım.

    giriş katta ki pastane ürünlerinin koyulduğu cam kirli görünüyordu. birkaç merdivenle girilen pastane kısmı ve sahilde ki beach volleyball oynanan kısım lağım kokuyordu. akşam pastanenin oradaki kotuklarda otururken pastane çalışanı büfenin arkasında yarım saat kadar top ile oynayıp dinlenmeye ve sakinliğe ihtiyaç duyan biz misafirleri rahatsız ettiğini iletmemize rağmen topu yere atıp vurmaya devam etti.

    kısacası beş yıldızlı otele yakışmayan davranışlar gördük burada. bir daha asla tercih etmem. kimseye de oteli önermiyorum.
  • sahibi mardinlidir.
  • 2 gecemi geçirdiğim keyifli otel. pandemi dolayısıyla %20 doluluklarda çalıştıkları için otel bomboştu ve her anım çok keyifli geçti. kesinlikle tavsiyemdir. yemekleri lezzetli, kullandıkları alkoller yüksek kaliteli. gitmeyi düşünen arkadaşlar düşünmesinler gitsinler :)

    edit: arkadaşlar ben gittiğimde dediğim gibi otel %20 dolulukla çalışıyordu. otel full ise muhtemelen kötü olacaktır. gitmek için sakin zamanlarımtercih etmenizi öneririm.
  • 2020 eylülde adımızı yazdırdığımız tatil yarım adası olmuştur. yorumlara bakılırsa gayet keyifli gözükmekte, sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • tam kapanma zamanı hem evde 3 yaşında çocuk gebermesin sıkıntıdan diye hem de otel boş diye kalkıp geldiğim ve şu anda tatilimi geçirdiğim oteldir.

    bir üst entrye imzamı atarım, alkoller yüksek kaliteli, yemekler gayet özenli, tatlılar müthiş. şu ara 5 kal 4 öde var. otel şu an resmen zararına çalışıyor, her şey üst sezon gibi özenli ancak kapanma nedenli otel ancak %20 dolulukta.

    çalışanlar akıl almaz derecede ilgili. çocukla gitmeye aşırı uygun. çocuğu sahipleniyorlar, eğliyorlar, yemeğini yemesi en az bizim derdimiz kadar onların da derdi gibi davranıyorlar.

    bir yarımada üzerinde konuşlandığı için 3 tarafı plaj şeklinde. rüzgarsız, dalgasız, kuytu bir köşe hep bulunabiliyor.

    alakart restoranları ve hizmetleri çok iyi. sezonda gelip teppanyaki denemek de isterim. mutfakları her şey dahil otellere göre çok çok iyi.

    çocuk varsa kesinlikle bodrum için düşünülebilir bir otel. ama tam dolu olsa kesinlikle yorar, çok fazla kapasiteli, tam doldurursa hizmet de aksar, sorun da çıkar.
  • şu anda tatilimi yaptığım otel.

    artıları:
    alkoller kaliteli, yemek olayı başarılı, gün içerisinde adanın herhangi bir noktasında aç kalma şansınız yok. çocuk havuzu güvenli, çocuk rahatça kendi kendine oynayabiliyor. personel genel olarak ilgili ve saygılı.

    eksileri:
    otel full çekiyor, adanın rüzgar almayan pergoleli bir kısmı var. eğer çocuğunu denize sokmak isterseniz sabah 7:30 da gidip yer kapmanız ve 8:30 a kadar başında durmanız gerekiyor. çocuk havuzu da biraz daha esnek ama mantık aynı. otelin kapasitesine göre pergole olayı çok yetersiz. kocaman ada çoğu yer rüzgar alıyor, o yüzden denize girmesini isterseniz çok limitli bir yer kalıyor. gece şefi biraz agresifti, neredeyse müşterilerle kavga edecekti. tek tük böyle garip tipler var.
  • güvercinlik yarımadası'nda yangın çıkarılması sonrası "çivi bile çakılmayacak" denilen alana yapılmış oteldir.
    yaktıranın, sahibinin çoluğundan, çocuğundan çıkması ümidi ile.
hesabın var mı? giriş yap