• fr.delilik
  • 1981 yılında piyasaya çıkan the stranglers albümü
    (bkz: golden brown)
  • new belgium* tarafindan uretilen apple sour ale. en ilginc ozelligi normalde saraplar icin kullanilan mese ficilarda yillandirilmasidir. eksi elma tadina ya hasta olursunuz ya da nefret edersiniz, ikisinin ortasinda fikir beyan eden birine rastlamadim daha.
  • (bkz: la foule)
  • san fransisco'da bulunan michelin tek yildizli bir restoranin adi. calisanlarinin hepsi fransizmis gibi duruyor. icinde kurbaga bacagi ve istakoz olan 5-course fix menusu 115 dolar civari. 80 dolar daha vererek yaninda uygun sarap da icebiliyorsunuz.
  • hakan günday'ın piç kitabında ''deli olduğunu düşündüğü için mutlu olamayacağını düşünen bir adamı anlatıyor.'' diye tanımladığı the stranglers şarkısı..
  • güzelyalı'nın, konuklarını yalnızca leziz ikramlarıyla değil, gönülleriyle de ağırlayan ve göztepe köprüsü'nün hemen dibine konuşlanmış haliyle oturanlara doğallığında doyumluk bir deniz manzası ziyafeti de yaşatan en nezih mekanı. tartışmasız.

    dün gece oğlumun mezuniyeti ile birlikte yüksek lisansa başlamasını küçük bir davetli grubuyla birlikte kutlama amacıyla tercih ettiğim bu güzel yerin işletmecisi timuçin beye, gecenin sonunda oğluma sürpriz yaparak kendisini hep çok istediğim konfeti yağmuruna tutmama güler yüzüyle onaylama inceliği göstermesi nedeniyle dokuz kat çokonat tadında ayrıca teşekkürler*. sayesinde unutulmaz bir anımız oldu ve çok çok mutlu ayrıldık. eşsiz.

    not: tavuk-köfte ve somondan seçtiğimiz yemeklerin tümü lezzet, tazelik, kullanılan ürünlerin kalitesi ve sunum açısından beş yıldızı hak ediyordu, porsiyonlar ise çift kişilik bir berekete sahip abartısız. hele akdeniz salatalarıyla masanın üstü sanki bob ross'un ''belki şurada küçük, mutlu bir ağaç vardır'' sözünü hatırlatacak denli envai çeşit yeşilliğe büründü bir anda. izmir'deyseniz mutlaka uğrayın derim, hiç pişman olmazsınız. a, bir de yemek ve pastadan sonra bir çay ikramı yapıldı ki, tam tavşan kanı renkte, muhteşem bir dem. benim için çok özel olan bu gecede misafirlerime sunmuş olduğu mükemmel servis kalitesi için masamızla ilgilenen sabri beye de teşekkürler tabii.
  • dünyada sığındıkları şeylerden biri müzik olan delilere yazılmış the stranglers şarkısı.

    mükemmel. mükemmel. mükemmel.
hesabın var mı? giriş yap