• ankara'da çok sık rastlanan kalitesiz ama pahalı mekanların aksine fiyat/kalite çizgisini oturtmuş bir cafe-bar-restoran.
  • güzel ama tuvaleti/lavabosu bulunmayan restoran. tuvalet/lavabo için, restoran içerisinden de geçişi bulunan, bitişiğindeki beymen'e gitmeniz gerekmekte.

    bu ülkede parası olanın da derdi bitmiyoo, yhaaa. :'(
  • tam bir orospu çocuğu gibi kapşonlu ve güneş gözlüklü şekilde yemeğinizi yiyip gold digger kızlarla tanışabileceğiniz mekan.
  • zannedersem ankara'da duzgun eggs benedict yenilebilen bir mekanmis, deneyip gorecegiz.
  • bir kahve içmek üzere tesadüfen uğradığım ancak ortamın sıcaklığı nedeniyle yemekte yemeye karar verdiğim mekan. ankarada
    karum'a bitişik, beymen ile sırtsırta yerleşmiş cafe-bar-restaurant. fiyatları bi tık pahalı gelebilir ama bence bu mekana göre kabul edilebilir seviyede. 20tl ile 40tl arası tabaklar var. müşteri kitlesi pek hoş! kibar kibar ablalar, tatlı tatlı teyzeler ayrıca sakin sakin konuşan nazik abiler var.
    tuvalet için beymeni ziyaret etmek gerekiyor bu durumun avantaj mı dezavantaj mı olduğu kişiye göre değişebilir.
  • ankara'ya ilk gittiğimizde tam bir inançla burun kıvırdığım, bu tarz orta fiyat skalasında, italyan restorantı çakması yerlerin inatla bir halta benzemediğini söylediğim, yemeği yedikten sonra ise ankara'da başka bir yerde yememeye başladığım restorant. bir başlangıç ve bir ana yemek için kişi başı 70-80 tl gibi bir rakamadan fazla da ödemiyorsunuz.
  • ankara'da kavaklıdere'de karum'un yanında bulunan cafe-brasserie. italyan, ispanyol, fransız yemeklerinin yanında çok özel şaraplar ve tatlılar da sunulan kaliteli ve pahalı bir mekan.

    http://www.gastronomi.com.tr/…zet-adresi-h1115.html

    https://www.zomato.com/…ankara/la-gioia-kavaklıdere
  • pahalıdır ama çok pahalı denemez. bununla birlikte lezzetli yemekler sunmaktadır. mesela big chef'e para bayılacağınıza burada yiyebilirsiniz, yeni yemekler tadabilirsiniz. tek dezavantajı cadde üzerinde piyasa yapmak için gelen kirli sakallı, dar pantolonlu, tespihli hırtoların ve yanlarındaki çakma sarışınların uğrak yeri olmasıdır.
    bazı insanların maddi durumu iyi de olsa yüzleri ailelerinin büyükşehirli olmadığını ele veriyor sözlük.

    neyse, burada hem şarap hem havyar hem de kaliteli peynirler bulunmaktadır. bilginize.
  • yemekleri çok başarılı. çeşit az ama olan şeyler lezzetli. gidin yemeğinizi yiyin sonra çıkın içkinizi üstkat'ta için çünkü içki çeşitleri oldukça pahalı. gerçi içilebilen her şey hak ettiğinin inanılmaz üzerinde fiyatlara satılıyor. çerçöp satan fast food mekanlarında bir öğüne vereceğiniz 20 lira yerine, 2 defa fast food mekanına gitmeyi erteleyerek burada gayet güzel bir yemek yiyebiliyorsunuz. karar sizin.
  • ankara'da en sevdiğim, en tatlı mekan. yemekleri, kokteylleri çok güzel. çalışanlarının hepsi çok tatlı ve ilgili.
hesabın var mı? giriş yap