• the witcher 3 wild hunt bilgisayar oyununa damga vuran inanılmaz şarkı.

    https://www.youtube.com/watch?v=j8j9hxcoxrs
  • yalnızca bir oyun müziği olmaktan uzak, sadeliğiyle tüyler ürperten, muhteşem bir eserdir. sabahları, iyi bir kulaklıkla dinlerseniz güne iyi başlarsınız. şuradan

    gece dinlemek içinse şunu öneririm. gurbette ve yalnızsanız ağlatır yalnız ona göre.
  • witcher 3'deki main questlerden bir tanesidir.
  • video oyunları tarihinde dark yapılı görevlerin en etkileyici olanlarından birisidir. seslendirmeleri, kostüm dizayn'ı, karakterlerinin***modellemeleriyle ve ana hikayeye olan etkisi ile baştan aşağı sanat kokar. bir de görevin aşamaları boyunca arka fonda çalan müziği vardır ki tüyleriniz diken diken olmuş ve kendinizi neredeyse white wolf ' un* hemen yanındaymış gibi hissedersiniz. mamafih witcher 3 wild hunt'u bu ve buna benzer onlarca görevden ve maceradan oluşan tarihin en iyi yapımlarından birisi yapan da budur.
  • karakter modellemesi, atmosfer, soundtrack... her şeyiyle dört dörtlük bir witcher quest'i. oyun dünyasının belkide en orijinal 3 karakterini barındırır. seslendirmeler ayrı, müzik ayrı gerer insanı.

    --- spoiler ---

    ayrıca bloody baron ve eşinin kaderi de bu görevdeki yaptığınız seçimlere bağlıdır.
    --- spoiler ---
  • bir oyunda müzik ile o an ki atmosferi bu kadar başarılı yansıtabilen ost' dir kendisi.

    --- spoiler ---
    ladies of the woods gorevinde hanımlar ile konuşurken arkada bu çalar, siz ise o tüm gerginligi vücudunuzun her hücresinde hissedersiniz..
    --- spoiler ---
  • oyunla hiçbir alakam olmamasına rağmen bir şekilde denk geldiğim ve pek bir beğendiğim parça. dinlerken biraz gizem, biraz gerilim, biraz şaşkınlık uyandırıyor. sanki rüya görüyormuşsunuz da arka planda bu parça çalıyor gibi.
  • witcher ın ne dizisini ne oyununu bilmeden dinlediğim parça. sonra dizisini izledim ve daha sonra oyununu oynadım. diziyi izlediğim ya da oyunu oynadığım dönemlerde muhtemelen onları da abarta abarta överdim çünkü gündeminizde olan şeyler daha keyifli geliyo o sıralar. ama bu şarkı öyle değil. şimdi dinlerken de çok güzel derim 10 yıl hiç dinlemesem yine çok güzel derim. canınız üzülmek istiyosa üzülüyosunuz, romantizm istiyosa duygulanıyosunuz, huzur istiyosa kafa dinliyosunuz. öyle bi şey. bi şekilde canlı performansını dinlemek için ruhumun bi kısmını satarım.
  • güzel bir oyunun mükemmel bir görevinin tüyleri diken diken eden müziğidir kendisi. görevi gerçekleştirirken arka planda her çaldığında tüylerimi her seferinde diken diken etmiştir.
hesabın var mı? giriş yap