• instagram sayesinde ticarete adım atmış ve köşeyi dönmüş aksesuarcı. bunların ilk zamanlarını da bilirim. o yüzden şimdiki hallerine gıcık oluyorum. neden mi? çünkü önceden daha mütavazi olan halleri şimdi yerini küstağlığa bırakmış. öyleki instagramda satışa başlayıp bağdat caddesinde dükkan açmış bi yerden bahsediyoruz. bir ürünün fiyatı sormak için link attım, whatsapp üzerinden. fotoğrafını atar mısınız dediler. ben de link attım dedim. çok yoğunuz link yerine fotoğraf atın dedi. vay anasını dedim ya, 0.5 saniye o linke tıklamaları zoruna gitti. peki dedim ve ben de takipten çekildim hesabı. bu ne küstaklık, bu ne kibir. nasılsa müşterimiz var havasındalar anlaşılan. ama unutmamak gerekir ki koskoca otomobil firmalarından inşaat firmalarına, inşaat firmalarından tekstil firmalarına, tekstil firmalarımdan hipermarketelere, hipermarketlerden bakkalara her cüssedeki adama iflası yaşatan bir dünyada seni harcarlar lady marmalade.
  • gümüş ürünler satan -çok nadiren altın da var galiba- bir takı dükkanı. instagram'da da çok meşhur. insanlar torba torba falan ürün alıyorlar buradan.

    küpe ve piercing modellerini beğeniyorum lakin en son aldığım piercingin bi taşı daha ilk taktığım gün düştü. üzdü. oysa ne kadar beğenmiştim. öyle taşı eksik şeylerden de nefret ederim, asla takamam. taşlı takılar tercih etmem o yüzden normalde ama bunu çok severek almıştım. cidden üzdü. kahroldum. dahası üst üste iki gün piercing değiştirmek zorunda kaldığım ve takarken çok uğraştığım için nur topu gibi bir de keloid çıktı. hepsi lady marmalade isimli butiğin suçudur. evet.
hesabın var mı? giriş yap