• laik ne demek önce onu öğren sonra duyar kas, o rezil tarikatları savun ! laiklik = dinsizlik gibi algılayan o küçücük beyniniz yüzünden böyle saçma çıkarımlar yapıyorsunuz. ay yok daha fazla bişey demeyeceğim, asabım bozuluyor böyle çok bildiğini sanan cahiller karşısında !
  • bu memleketin insanları ne zaman böyle konuları aşacak çok merak ediyorum.
    bu toplum ne zaman öğrenecek her şey türkiye için demeyi !
  • laikler, 90'lardan beri fetullah gülen 'i tehlike olarak görür ve çocuklarını fetullahçı dershanelere yollamazdı.
    hatta gülen cemaatini devlet ve toplum için tehdit olarak gördüklerinden işitmedikleri hakaret de kalmamıştı.
    edit:imla
  • fetönün akplileri neden bu kadar kolay kandırdığı ortada, kuş kadar beyinleriyle argüman üretmeye çalışıyor.

    bu kadar salak olunca fetönün yıllarca kucağından inmiyor bu mallar.
  • paralel bir evrende belki doğru olabilir ancak bizim evrenimizde olmayan sorundur. fetöcülerin ilk ve temel hedefi özellikle fakir olan çocuklardı. özellikle anadolunun çeşitli yerlerinde ve büyük şehirlerin varoş olarak geçen semtlerinde yaşayan maddi imkanı olmayan çocuklar bunların hedefiydi.

    sunduğu imkanlar ve din çizgisindeki tutumları neticesinde gözleri boyanan ailelerin "çocuğumun hayatı kurtulsun" mantığıyla yolladığı çocuklar yani...

    eskaza laik kesimin, ya da tarikatlarla herhangi bir alakası olmayan insanların gönderdiği çocuklar zaten o ortamlarda göze batıyordu ve hiçbir şekilde ilgilenmiyorlardı.
  • laik çocukların fetöcü olarak devşirilmesi eşyanın tabiatına aykırıdır, sallarken bari biraz aşağıdan sallayın, yada argüman koyun ortaya..

    şimdi ben anne tarafından 5 kuşak üsküdarlıyım, malum fetö denen terör örgütününde en büyük yapılanmaları üsküdar'da idi, dolayısı ile o zamanlar gülen cemaati denen örgütün okuttuğu oldukça fazla öğrenci tanıdım ve bunların tamamı muhafazakar, anti kemalist ailelerin çocukları idi..

    hayatım boyunca ne istanbul'da nede kktc'de tanıştığım fetö'nün okuttuklarından hiç biri, laik ailelerden gelen çocuklar değildi, fetöcüler zaten laik ve kemalist olanlara hiçbir zaman bulaşmazlardı..
  • "....seni devşiremeyeceklerine inandıktan sonra emin ol bir kuruşlarını harcamazlar sana."

    hımmmm... (bkz: kişi kendinden bilir işi)
  • (bkz: furki kendinden bilir işi)

    naber lan devşirme fetöcü?

    tanım: bir fetöcünün hedef gösterme çabası.
hesabın var mı? giriş yap