• buz gibi aleni bir gerçek. bakın arkadaşlar burada birbirimizi kandırmayalım. 15 seneye yakındır muhalif her grubun arasında yer aldım, özellikle laiklerle çok fazla vakit geçirdim. kesinlikle spesifik olarak fetö'ye bir karşıtlık görmedim kimsede.

    "biz zamanında uyarmıştık da dinlememiştiniz" dedikleri şey de fetö'ye karşı uyarmak filan değil, alenen din düşmanlığı yapılıyordu. dindarlar aşağılanıyor, işte ne bileyim tarikatlara, namaz kılıp oruç tutanlara filan hakaret ediliyordu. her kurban bayramında barbarlıklarından girilip yobazlıklarından çıkılıyor, türlü türlü aşağılamalar yapılıyordu.

    az önce de yazdığım gibi en son chp'nin ne zaman fetö'ye karşı bir açıklama yaptığını hatırlamıyorum bile, ama hala dindarlara karşılar, tasavvuf gruplarına, namaz kılanlara, başörtüsü takanlara karşılar. fakat anlaşılmayacak şekilde fetö'ye tek bir laf etmiyorlar, o zamanlar da etmiyorlardı.

    (bkz: chp'nin sekiz yıldır fetö'ye karşı çıkmaması)

    burada sekiz yıl dedim ama öncesini de hatırlamıyorum açıkçası.

    varsa yoksa islam düşmanlığı yapılıyordu, hala da islam ve dindarlara düşmanlık yapılıyor. öyle biz fetö'ye karşıydık filan diye kandırmasın kimse. hatta en modernleri bu diye çoğu laik kimseler fetullah'ı diğerlerine göre daha kabul edilebilir bile buluyordu.

    bu yüzden de akp ile fetö'nün arası bozulduğunda laiklerin hepsi akp'ye muhalefet etmeye devam ederken fetö'ye tek bir eleştiri ve karşı çıkış bile göstermediler.

    her şey ortada olmasına rağmen hala neden tiyatro oynanıyor anlamak mümkün değil.
  • göt yalamaktan beyni göte dönmüş kişi beyanatıdır.

    (bkz: yaw he he)
  • fetö’nün devlet kademesine yerleştirildiği zamanlardan beri onlara tek karşı çıkanın laikler olduğunu bilen, fakat kafayı laiklerle bozduğu için bilmemezlikten gelen bir adet troll beyanı.

    ayrıca her düşünce burda dile getirilebilir ama sürekli bir kesime karşı kin güdücü açıklamalar yapan birisi hala niye uçurulmuyor o da ayrı bir mesele.
  • lan furkan siktir git aq. kodumun işsizi.
  • geri zekalı açıklaması.

    yani evladım, onca zaman milleti tehlikesine karşı uyarıp durduğumuz fetö aslında halis muhlis müslüman mı demek ,istiyorsun?

    bak furkan'ın çakma yan hesabı! aferin! böyle konuşmaya devam et ki ne mal olduğun çıksın ortaya :)))
  • "laikler başından beri haklıydı" diyemeyenlerin argümanı.

    ayrıca fethullahçılar'ı aklamak gibi de bir misyonu var.
  • ilk entry'si görünmeyen başlıklar ama kim olduğunu biliyorum amın feryadı...
  • dinle değil tarikatla alakalı. evet, sırf fetö değil şu an çöreklenen süleymancılara da, menzilcilere de karşıyım. tarikat olan ve kendini cemaat diye adlandıran dini gruplaşmaların hepsine genel olarak karşıyım. aklını kendisi kullanmak yerine muhtemelen cahil ve akılcı düşünceden haberi olmayan bir tarikat liderine kiraya veren kişilerin benim hayatımı etkileyebilecek kararları alabileceği pozisyonlarda olmasına karşıyım. aklını kiraya verenleri ordunun tepesine doluşturunca ne olduğunu gördük, şimdi ise başka birilerine kiraya verenleri sağlık bakanlığına şu bu bakanlığına doluşturuyorsunuz. sonuçta akıl kirada, kendisi düşünmüyor. fetöymüş süleymancıymış menzilciymiş pek fark etmiyor. bunla ilgili bir sorun varsa da yeşillendirin cevaplayayım.
  • ulan yarrak kafalılar, bütün chp lileri hdp li, bütün hdp lileri kürt, bütün kürtleri terörist, bütün muhalefeti fetöcü ilan edip linç eden siz değil misiniz? şimdi biz birlikte yürüyen insanları bir tutunca, bütün inançlılar aynı değil ama yeaaa... diye ağlamayın mk. biz değil ama siz hepiniz aynıydınız, hala da aynısınız. bunu da siz dahil dünya alem herkes gördü. öyle yaygaraya verdik diye unutuldu mu sandınız? bütün bunlar kendi kendinizi teselli ederken belki işe yarıyor olabilir ama öyle yanınıza kalacağını mı zannediyorsunuz? dile kolay bir gecede tam 250 insan öldü, bu insanlar kimin yüzünden öldü diye hiç hesap sorulmayacak mı sanıyorsunuz?
hesabın var mı? giriş yap