şükela:  tümü | bugün
735 entry daha
  • bitmiyor rezaletlerin,

ama istifada etmiyorsun,

bu konuda`da mehmet metinere hak veriyorum,

neden dersen,

"istifa etmek onurlu ve erdemli insanların tavrıdır" demisti hic sevmedigim bir vekil...
  • bu hafta atadığı hakem emre akbaba'nın bilek üstüne basmasına kırmızı kart vermemiştir.
    galatasaray'ın rakiplerine kırmızı verdirtmemektedir.
    yediği naneler kendisinin de yaptıklarına sevinenlerin de çevresindeki herkesten fitil fitil çıksın.
  • açık ve net söylüyorum yargılanmalısın. sen normal hatalar falan yapmıyorsun. senin masum olduğuna falan inanmıyorum. kulüp hukukçularını göreve davet ediyorum. lütfen bu kadını acilen dava edin.
  • her galatasaray maçında ne lalesi olduğu ortaya çıkan bir laledir.
  • işini iyi yapıyor. güzel doğruyor galatasaray'ı.

t: bulunduğu makama layık olmayan, liyakatsiz hakem eskisi.
  • full time mhk başkanı, part time beinsport kamera yönetmeni.

mert hakan'ın topu eliyle önüne aldığı ve donk'un zaniolo'yu biçtiği pozisyonların kamera açılarını gizlemesiyle yönetmenlikte daha başarılı olduğunu kanıtlamıştır.
  • bugün oynanacak olan fenerbahçe - besiktaş maçında fenerbahçe'nin şampiyonluk yarısından kopmaması için hangi düzenbazlıkları devreye sokacağını aşırı merak ettiğim fenerbahçe amigosu.
  • tam olarak ne lalesi çıkaramadığım fenerbahçe amigosu olan mhk başkanı.
  • sezon sonu o koltuktan alınacağını çok iyi bilen kişi. emaneten oturtuldu, oda farkında. tek çabası o koltuktan kalkana kadar ali koçuna ve fenerbahcesine en iyi hizmeti verebilmek. oda şampiyonluktan geçiyor. zaten onu başarıpta görevden alınırsa yapmış olduğu görevin verdiği rahatlıkla koymaz görevden alınması.
  • penaltıbahçe’nin kadrolu personelidir.
hesabın var mı? giriş yap