• yeni versiyonu kanımca çok şık gözükse de, 4,5 m'ye yaklaşan boyu ile kompakt sınıf için oldukça iri bir gövdeye sahip olan otomobildir.

    güncel fiat bravo'nun 10 cm uzatılan altyapısını kullanan araçta, lancia'nın diğer modellerinden bildiğimiz iki farklı gövde rengi seçeneği sunulmakta.
  • lansman filminde richard gere oynamış. hollywood'dan tibet'e 30 saniyelik bir yolculuk yapmış. çin bu durumda kızmış. fiat grubu özür dilemiş. olaylar gelişmiş. reklam filmi ve aracın görselleri için:

    http://www.carluvr.com/…-delta-farkli-olmanin-gucu/
  • eski rallilerde gördüğümüz bu efsane aracın yeni neslini sonunda görebilme şansına eriştik. yeni tipiyle, özellikleriyle yine efsane olacak gibi duruyor. standart donanımında; ön ve arka led farlar, 16 inçlik hafif alaşımlı jant, krom dış pencere çerçeveleri, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, 6 havayastığı, absolute handling system, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı mp3’lü radyo-cd çalar, deri direksiyon ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk, deri & alcantara koltuk döşemesi gibi ekipmanlarla satışa sunuluyor. çarpışma testlerini gerçekleştiren euro ncap tarafından 5 yıldız almış, hadi hayırlısı...
  • 1.9 gm-fiat ortak yapımı dizel motorun 190 beygirlik bi-turbo versiyonunu sunan yakışılı. sunduğu özelliklerle bravonun bir gömlek üstüne konumlandırılmış bu teriyesiz arkadaşın hoş özelliklerine astığı etiket yaklaşık 38.000 eurocuk. ekstralar hariç tabi.
  • hollywood'dan yola çıkıp, okyanusu falan aşıp tibet'e gidebilen bi araba..çok acaip..

    (reklam filmine göre öyle yani..)
  • çok eskiden, turbo muydu yoksa başka mıydı neydi, sakızlardan birinden çıkan otomobil çıkartmaları vardı. orada da vardı bu ezber bozduran araba. olayın geçtiği seksenli yılların son dönemlerinde mahalledeki herkes bmw, ferrari, porçe diye ahkam keserken en yüksek teknik rakamlara sahip otomobillerden biri de buydu. fotoğrafını da anımsıyorum bunun. bir tümsekten zıplarken, yarı çamurlu, üzerinde kırmızı-yeşil castrol şeritleri olduğu halde hala hafızamdadır. pek inandırıcı gelmiyordu tipi falan. ne biçim yarış arabası dediğim o yaşlar için şimdi çok pişmanım.
  • sınıfındaki rakiplerine açık ara fark atacak olan araçtır. bir araba bu derece estetik olur mu, e olurmuş.
  • fiat bravo'nun janjan ambalajlısıdır.
  • melekler ve şeytanlar filminde olivetti' nin kullandığı araç.öyle roma sokaklarında,meydanlarında izleyince insan arabaya aşık oluyor.
    (bkz: bir reklam aracı olarak film)
hesabın var mı? giriş yap