• --- spoiler ---

    ikisi evlenmek üzere olan üç amerikan genci gürcistan'ın sınırları içerisinde bulunan bir dağda kamp yapmaya gitmekteler. her şey ilk başta çok güzeldir ta ki gruptan birisi savaştan kalma eski bir mayının üzerine basana kadar... fakat tetiklenmiş mayın onların tek problemi olmayacaktır...
    --- spoiler ---
  • biraz funny games. heyecanlı film.
  • hoş bir intikam filmi.

    --- spoiler ---

    ilk olarak, mayına basma olayına açıklık getirildiği düşünülse de, saçma buldum. koskoca yerde zil tuşu kadar bi çıkıntıya denk gelmek bilmemkaçta bir olasılıktır.

    ilya'nın da intikamın bi parçası olduğunu düşünmüştüm. sapıkınlığın, gruplardan bağımsız olduğunu iyi hatırlattı gerçekten.

    intikam sonrası intikam gibi bi şey oldu fakat -ilya hariç- zarar görenlerin hiçbiri bunu ve bu kadarını hak etmiyordu.

    aldatılmış insan kini + sapkın birey + intikam duygusu eşittir hayatı kabusa dönen insanlar.

    --- spoiler ---

    çok fazla beklentiye girmeyin yine de.
    6/10
  • iyi bir yönetmen ve oyuncularla çekilseydi adından en az funny games kadar söz ettirebilirdi. ancak çekim teknikleri, kurgusu, oyuncuları tam anlamıyla bir rezalet. finale yakın film biraz düzeliyor derken pat diye bitiyor.
    izlenir mi, evet ! son 20 dk'sı için katlanılır..
  • vay babanın kemiğine, ula ne izledim ben? son zamanlarda izlediğim en iyi intikam filmiydi. ve bu filmi gürcüler yapmış, vay babam vay... mandariinid ile birlikte, gürcü sinemasına bakışımı (olumlu anlamda) değiştiren film olmuştur.
  • kim ne derse desin, o çocuk intikam konusunda sonuna kadar haklıydı. yarı yarıya da tatmin ediyor.

    --- spoiler ---

    açık açık söyleyim o sonda tecavüz falan düşündüm ya da daha değişik bir aşağılama bekliyordum kızı üzerinden ama çocuk da şaşırdı silah patlayınca çünkü başka planları vardı.
    --- spoiler ---

    atlaya atlaya izlettiriyor
hesabın var mı? giriş yap