• su videoda neye benzedigi gorulebilir. kafasinin icini gormek mumkun degildir, ancak sirkten farkli bir sey olacagini zannetmiyorum.
  • amerika icazet kurulu başkanı. sana mı soracağız?! tez vakitte linç edile.

    *
  • lebron james ve kevin durant'in abd'nin içinde bulunduğu politik atmosfer hakkındaki yorumlarına içerleyip "çenenizi kapatın ve top sürün" diyerek birkaç saniyede zaten pek değersiz olan kariyerini daha da değersiz hale getirmiş trump yancısı sunucu.

    lebron'a ettiği "işte liseyi bir yıl erken bırakmaya çalışıp nba'e gitmek böyle sonuçlara neden oluyor" lafına "sen okumuşsun da n'olmuş" diye cevap verilmelidir.
  • ırkci, geri kafali ve hadsiz bir fox spikeri. trump yanliligini fena halde abartmis. insanlar dusunduklerini turkiye'de soyledikleri zaman olanlara aliskiniz, ancak amerika'da boyle seyler olamaz. hele bir beyaz, bir siyaha "bunu diyemezsin, sus ve isine bak" gibi cumlere kuramaz. infial cikar, ki cikti da.

    hayir kadin ancak trumpu yalayarak foxtaki isine devam edebileceginin farkinda, ama bu trumpi yalamanin otesine gecti. umarim kamuoyu baskisiyla isinden kovulur ve ancak guneyde kucuk bir kasabanin haberlerini sunacak duruma getirilir. olay trump veya baskasi olmaktan cikti, cok baska bir sekil almis durumda.
  • cuneyt ozdemir'in dilber ay'la zorunda miyim muhabbetine benzer bir olaya konu olmus fox tv embesili.
    https://twitter.com/…tatus/1460636795297693707?s=20

    cuneyt ozdemir sonunda cozduydu olayi ama bu salak adamin aciklamasina ragmen anlayamamis.
hesabın var mı? giriş yap