• 1997 doğumlu arjantinli forvet oyuncusu. ülkesinde racing club forması giymektedir.
  • geleceğin yıldızı
  • arjantin premier liginin bağrı yanık takımı racing club'ün 1997 (20) doğumlu genç forvet oyuncusu.

    geçen sezon (2016/2017) altyapıdan a takıma çıktı. başlarda kadroda forma şansı bulmakta zorlansa da sezon sonuna doğru arap atı gibi açıldı; adeta koptu gitti eleman. potansiyeli sayesinde bu sene (2017/18) genç yaşında 10 numaralı formayı da kaptı.

    takipteyim. kendisi için evime digiarcantin taktırdım, hem de yıllığı sadece 499 pezo'ya.
  • atletico madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladığı konuşulan 20 yaşındaki arjantinli santrafor. anlaşmaya göre sezon sonuna kadar racing club'ta top koşturmaya devam edecek ve haziran ayında atletico'ya katılacak.

    * https://golazoargentino.com/…-with-atletico-madrid/

    adı aynı zamanda borussia dortmund ile anılırken atletico'yu seçmesi bana biraz garip geldi. şöyle ki takımda santrafor olarak oynayan hâli hazırda fernando torres, kevin gameiro ve luciano vietto var. bunların yanında bu sezon antoine griezmann santrafor pozisyonunda oynuyor. e ocak ayında diego costa da takıma katılacak.

    dortmund'ta ise hakiki santrafor olarak oynayan tek isim pierre-emerick aubameyang. gerilerden alexander isak da geliyor fakat onun daha zamanı var. bu durumda, genç bir oyuncu olarak sürekli oynamaya ihtiyacı olan bu arjantinli bu arkadaşın dortmund'u tercih etmesi daha mantıklı duruyordu. nitekim auba'nın da ocak ayında ac milan yolcusu olduğu konuşuluyor.

    bunlar fbi'ın çok gizli belgeleri olmadığından mütevellit sanıyorum ki lautaro ve menajeri de bu bilgilere sahiptirler ve kulüple bu durumu konuşmuşlardır. lautaro'nun atletico'yu seçmesinde aklıma yatan tek düşünce, gameiro'nun sezon sonunda takımdan yollanması. torres de sezon sonunda 34 yaşında olacak; zaten sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor. vietto ise la liga'da villarreal dışında dikiş tutturamadı. gözden çıkarılması kimseyi şaşırtmaz. griezmann içinse manchester united dedikoduları ara ara çıkmaya devam ediyor. sezon sonunda ona yallah ingiltere'ye denebilir. e kaldı diego costa ile kendisi.

    vay anasını ne senaryo oldu ama. griezmann fenerbahçe'ye, gameiro galatasaray'a ve torres de beşiktaş'a geliyor deseydim havuz medyasında işim hazırdı.
  • bu çocuk fm18'in bugı gibi birşey. inanılmaz gelişiyor ve leblebi gibi gol atıyor. tam bir tam forvet
  • dedem buralardan arsa kapatsa simdi zengindik demesinler diye burayi parselleyeyim. gelecegin yildizlarindan.
  • yerimizi alalım da sonra vay efendim millet ne zaman yazmış demeyelim. 10 yıl 12 yıl üst düzey oynayacak santrafor geliyor arkadaşlar. atletico ya gitti deniliyor. ordan barca ya atlar suarez yerine. 100 küsüre.

    edit: inter almış. gabigol gibi kaybolmaz inş.
  • mükemmel bir potansiyele sahip bu sezon muhtemelen iyi bir avrupa kulübüne transfer olacaktır.
  • inter ile anlaşan arjantinli genç forvet. çok can yakacak.
  • yeni agüero
hesabın var mı? giriş yap