• sakın videosunu izlemeyin, bağımlılık yapıyor. bir yıldır bu musibetten kurtulamadım. günde üç dört kez dinlediğim oluyor.

    ya hala biddeyf
  • alkışlarla yaşıyorum'un içinde ufo pornosu, adı aklıma gelmeyen bir üniversite'nin grease müzikali replikası, sürreal makarna reklamları videoları arasında iyice kaybolmuşken rastladığım afet-i derya. böyle duru ses ve güzelliğin aynı bünyede birleşerek hasıl olması, her hücremde 7.1 ses düzeninde yankı yapması tesadüf olamaz. tesadüf denen şey yolda nefret ettiğiniz kişileri görmek, kaçtığınız her şeyin karşınıza bir anda çıkıvermesidir. yoksa iyi tesadüf falan yalanın daniskasıdır. iyiyse tasadüf olmaz. başka bir şey olur. ama ne olduğunu ben bilmiyorum... yaşadığım durumun farklı bir izahı olmalı. yarım saattir şarkısıyla birlikte bağımlılık yaptı. lübnan'da düzenlenen popstar'ın 2004 yılı birincisiymiş. jüri gayet doğru bir karar vermiş. aksini verselerdi bu gece firavunun lanetini üzerlerine salacaktım.

    'ya hala bil dayf e walla'yı dinleyin, dinletin. bu güzelliği de görün. tekerlek kalçalı, torna makinası sesli popçular sözüm size. eğer bu kız şarkı söylüyorsa sizler tıngırdıyorsunuz. altında su çekildikten sonra kaynayan ve buhar sayesinde titreşimler yayan çaydanlık misali.

    bu güzelliğin akıbetini orta doğu uzmanı vita es morte abime sormak icap eder. hemen ekşın.
  • 1:15 deki mimikleri yenilesi şarkıcı... müptela ettin beni leyla!
  • 2004 yılında studio el fan adlı lübnan şarkı ve yetenek yarışmasında bilhassa şaşkın şarkısının orijinali (ya ein mouletain) ile özellikle türkiye'de bir fenomen olmuş arap güzeli.

    kendisini "kırmızı güzel arapça antakya şaşkın" ve "arapça şaşkın" gibi youtube videolarında görüp vurulan nice yurdum yiğidi vardır.

    adını bilmez çoğu ama sanırım videoya hayırsever bir vatandaş* tarafından yapılan yorumdan sonra çoğu öğrenmiştir.
  • evet çok güzeldir, fakat kişisel dünya güzellik kraliçem için (bkz: haifa wehbe).*
  • katıldığı yarışmayı bu güzel sese rağmen 2. sırada bitiren lübnanlı ses sanatçısı.

    ayrıca söylediği şarkının müziğini icra eden orkestranın içinde bir adet fatih altaylı ve bir adet mehmet ali alabora'da mevcut.*

    bir kısmı silinse de şarkı videosunun altında iğrenç ötesi yorumlar var. kendini üstün ırk sanan, nerede güzel bir arap görse salyaları akan ve bu sefer de ırkçılığı kadınlar üzerinden yapan abaza türk gençliğine verecek çok güzel cevabım var ama eyri fikin vahed vahed diyerek konuyu uzatmadan kapatıyorum.
  • the fall filminde şey var ya, hintli'nin yüzünü gözünü herkesten kayırdığı dünyanın en güzel kadını. heh işte o perdenin altındaki abla bu abla olabilir.
  • videosunu adnan oktar'dan fellik fellik kaçırmamız gereken lübnanlı güzel şarkıcı. bu kadın kedicik olmamalı, olamaz. bu arada genel beğeninin aksine sesini fazla beğenmedim.
hesabın var mı? giriş yap