• alex ile yaptırıp acımıyor diyenlerin tüyleri seyrek ve ince diye düşünüyorum. çünkü diğer bölgelerde sorun yok ama bacak cidden çok acıyor. evet azaltıyor, evet inceltiyor ama bitirmesi söz konusu bile değil. öyle bir hevesle gitmeyin. ben dudak üstüne 5 senedir yaptırıyorum. ortasında hiç çıkmayan yerler var ama kenarlarda ince ince çıkıyor hala. ha ama şöyle söyleyeyim ben tüye çok hassasım. benim var dediğim zamanlarda da genelde dışarıdan farkedilmiyor. koltuk altım ise en çabuk sonuç veren yer oldu. gerçekten çok azaldı diyebilirim. ortada bir iki ince tüy kaldı. onlar da 3-4 ayda 1 ya çıkıyor ya çıkmıyor. bacağıma ise henüz çok düzenli yaptıramadığım için net bir ahkam kesemeyeceğim. şunu söyleyebilirim evet azalıyor. inceliyor. 2 ay gibi bir süre yeni başlayan biri için idare ediyor. fakat şöyle bir handikapı var. tam sonucu dökülmesiydi falan derken 1 ay içinde alıyorsunuz. o esnada siyah nokta nokta kalabiliyor ki bu bence feci can sıkıcı. kış aylarında yüklenmek en güzeli. bir de biraz diş sıkmak gerekiyor. düşük frekanslı atışlarda (10-12) arası tam dökülme olmayabiliyor. 15 bana ideal oluyor. fakat tabi daha çok acıyor. benim hiçbir yerimde leke yapmadığı için böyle rahat konuşuyorum. teninizi en iyi siz tanırsınız. çabuk lekelenen, yanan, kabuklanan bir cildiniz varsa zaten alex size uygun olmayabilir.
    ezcümle, bitecek diye bir beklentiyle başlamayın. azalacak, arası açılacak diye düşünün.
    acıyor ama. bacak acıyor.
  • açılın ben geldim.

    tamamen hayal satan bir epilasyondur nokta. arkadaşlar benim laser mecaram 5 yıl kadar önce başladı. efendime söylim caddede gezerken bir gün "indirimmmmm" yazılı bir güzellik merkezi gördüm ve koştum. zira kıldan tüyden oldum olası kıllanan bir insandım ve kıllı hayatıma daha fazla devam edemeyecek noktadaydım. niye efendim? çünkü haftada bir kıl tüy yolan biriydim. üstelik de insanların korkulu rüyası epilasyon aletiyle ve yaz kış! o yüzdendir ki nice hemcinsimin aksine kışı bırak yazın bile üşüyerek geçirirdim günlerimi.

    neyse lafı fazla uzatmayayım. o zaman bir gaz sözüm ona kampanyalı geçirilen bir fiyatla laser maceram başladı. ama ne başlamak. 1 gidip 5 gitmediğim toplam 5 seans lazer maceram bir süre sonra bana fazla geçmiş olacak ki başka bir mekana "iç erenköye" taşındı. caddede bir bacak parası verdiğim paraya içerenköy'de komple vücut yapan yer buldum. sonra buradan 5+5 seans lazer satın aldım. etti mi sana 15 seans. dile kolay toplam bilmem kaç senedir düzensizliğin krallığı ile lazere gittim. lazerci kızın kafa ütülemesine 15 seans dayanmak da öyle kolay değil ha. bir yandan kıçınızı başınızı cazır cuzur yakıyor diğer yandan "tatlım olmuyor böyle, hiç gelmiyorrsun. bak bitmez seninkiler diyim sana. ben bu işin uzmanıyım. bu kafaya güven" notalarında sözler sarfedip beynimi yakıyor. dünyanın en samimiyetsiz ortamında büründüğüm maskemle mekana gitmekten bile yoruldum bilmem kaç senenin sonunda. son 1 senedir de artık taciz boyutuna giren "seansınız geldi koşun" aramalarıyla boğuştum. yahu seans benim seansım sana ne? her arayışta "ay vallahi bu ay dedem öldü, gelecek ay da ben ölürüm herhalde" diye bahana bulmaktan ömrüm çürüdü. hayır bir de seans yok kardeşim. arıyor "cumt dolu ama sana bi güzellik yaptık mutlak gelmen lazım. bak seansın geçiyor, o tüyler bitmez anam, kıldan tüyden öleceksin, sonun bunlardan olacak, allah belanı da verecek" diye saydıkça sayıyor. anam babam bu kadar düşünmez kılımı tüyümü derdimi.

    neyse uzatmayalım. iyisiyle kötüyüsüyle 5+5'in son 5. seansın da birkaç ay önce bitti. bitti ama benim kıllar bitmiyor. en temizi koltuk altı. 3 - 4 tane kendi halinde bezgin kıl var. onlar da 6 ay dokunmazsan kendini göstermiyor. en son örülecek kadar uzamıştı da anlamamıştım. bu saç ne burada diye çekince fark ettim. neyse derdim şu ki bu kıl tüy bitmedi. bacaklara falan ayda bir jilet vurmak gerekiyor. geneli çok seyrek, bazı bölgeler sık seyrek olmakla beraber hala mevcudiyetini koruyor bu kıllar. bitmedi allah'ın cezaları. üstelik ben gaza gelip "ay şu çenemde de 1-2 tane var, bıyıklara da vursak da komple bu dertten kurtulsam" dedim ve o bölgelere de itinayla girdik. girmek çok iyi ama çıkış kolay değil. oradaki tüylerden kalınlar gitti, inceler bi coştu sanki emin değilim. analiz etmekte güçlük çekiyorum. e kollar desen onlarda da var hala.

    ha ben bunları niye yazdım. çünkü "bir daha lazere gitmem çok zararlı kanserojen hem zaten çok büyük bir riskim var ühühühühü" diye ağlıyordum daha birkaç güne kadar. o kadar kararlıydım ki etrafımdaki herkese "lazer yaptırmayın benim tonla param gitti. çok zararlı. kıllarınızla barışın. hem kılları aldırmak zorunda bile değiliz" derken bugün telefonum çaldı. arayan lazerci kızdı. tabii ki cevap vermedim ama aklıma girdi yine. şu bacaklarda var bir şeyler, e kollar da bitmedi, bıyıklar desen dert. acaba bi 5 seans daha çaksam da komple rahat mı etsem? bu defa söz hiç aksatmam. 5'ten sonra da kuran çarpsın devam etmem bak. son seans. 5 taneyle bir şey olmaz mı? inş olmasın lütfen.
  • öncelikle ben de omuz bölgesine yaptırmakla başlayanlardanım. yarın 2. seansıma gideceğim fakat yaz geldiğinden dolayı aklıma takılan bazı şeyler var. gerçekten bu konuda deneyimli ve bilgili arkadaşlar yanıtlarlarsa çok sevinirim.

    1) lazer yaptırdıktan sonra kapalı havuza girmek <klor açısından> zarar verir mi?
    2) lazer yaptırdıktan leke kalmaması için ne kadar bir süre sonra güneşlenebilirim? <en çok korktuğum şey leke kalması>
    3) lazer yaptırdıktan sonra leke kalmaması için 50 faktör güneş kremi yeterli mi? yeterliyse bunun dışında ne kullanmam gerekiyor?

    teşekkürler efenim.
  • genital bölge kısmını bilmem ama sakal üstü denilen yanak ve burun bölgesine yaptırın abi, acımıyor diyenin amına koyayım afedersiniz ama yanağına ağda yaptıranlar için çokta dikkate alınmayacak acı vermektedir.
  • (bkz: #61620042)
  • 2 seans + 2 kontrol seansı tüm bacak, özel bölge ve koltuk altı gittiğim istenmeyen tüylerden lazer ışığı ile kurtulma yöntemi.

    çok acıyo denilenin aksine hiç bi seansta dayanılmıcak bi acı hissetmedim. hatta acıdı dersem yalan atmış olurum. bunun acı eşiğiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü o eşik bende çok düşük.tamamen sizin acı reseptörlerinize kalmış bir durum yani.

    2 seansta gözle görülür etki var fakat seans aralarında kesinlikle tüyler uzuyo ve bu yüzden bu yazı eteksiz elbisesiz geçiriyorum.
    lazere başlıycaksanız hemen ilk seansa cillop gibi bacaklar beklemeyin. biraz sabır gerekli

    edit: 3. seans sonu gözlemim; bana hiç yaramadı. batık sorunu olmayan şahsımı batıklarla dolu bacak sahibi yaptı. zamanla uzayıp dökülür diye bekledikçe daha vahim durum aldı.
    ha bu demek değil ki herkeste böyle olacak, bu sadece benim bahtsız bedeviliğim olsa gerek.
    (bkz: hayır ağlamıyorum gözüme lazer epilasyon kaçtı)
  • ticari itibar zırvasından ötürü başımı belaya sokmamak için adını vermiyim lakin asla ama asssssla, barbi'nin kankasına gitmeyin.

    bu gerizekalı karılar (evet canım, karı) parayı alıncaya kadar sizi el üstünde tutar, bir dediğinizi iki etmez. sözleşmeyi imzaladıktan sonra köpek çekerler. iki sertifika aldırdıkları tezgahtarların eline lazeri verirler. tezgahtarları hor görmediğimi tahmin ediyorsunuzdur heralde ama altını çizeyim tekrar: bu iş çok ciddi bir iştir ve doktor gözetiminde olması gerekir. gerizekalıların orda bir kere doktor görmüş değilim.

    tekrar ediyorum: barbi'nin kankası ne kampanya yaparsa yapsın, üstüne para verse dahi, git-me-yin!
  • sahsimi ayı olmaktan kurtaramamis yontem. ayı yine ayı!
  • icat edene kurban olurum.
hesabın var mı? giriş yap