• ilk olarak blitzer adı altında izmirde 2007 yılının $ubat ayında kurulan ve 1 eylül 2008 itibariyle dağıldıklarını açıklayan death/thrash metal ağırlıklı bir "metallica tribute" grubu.

    ağustos ayında çıkardıkları "death from above" demolarını yeni edinmem, dinlemem ve çok beğenmem dolayısıyla kendileri hakkında sözlüğe bir$eyler yazmak istediğim grubun dağılmadan önceki son kadrosu ise $öyledir;

    vokal: vedat arslan
    lead gitar: $enol ba$aran
    ritm gitar: togay çalıkoğlu
    bas gitar: yücel erbuga
    davul: oğuz okuyucu

    $arkılarını dinlemek için;
    http://www.myspace.com/leathercharmband
    http://leathercharm.anatolianrock.com/…olarimiz.htm
  • ardılı metallica'nın çıkış kaynağı.
    james, hit the lights'ın üretiminde şarkının büyük bir bölümünü bu gruptan getirmiştir ve bahsettiğim şarkıda büyük emeği olan isimlerden biri olan lloyd grant metallica'da çok çok kısa bir sürelik (hatta grup kurulmamışken daha) solo gitarı üstlenmiş ve bu şarkının üretiminde yer almıştır.
  • grupta james hetfield'la beraber hugh tanner (gitar), jim mulligan (davul) ve cocukluk arkadasi olan ron mcgovney (bass) takilmis ve daha sonra ron ve james ikilisi lars'in* the recycler'a verdigi ilan ustune birlesip metallica'yi kurmuslardir. daha dogrusu once james gitmis, sonrasinda ron'u getirmistir. bir de o zamanlar james gitar calmamakta, sadece sarki soylemekteydi. benzer sekilde, metallica'nin ilk yillarinda da gitar calmaktan kacinmistir.

    ayrica;

    (bkz: #104739758)
hesabın var mı? giriş yap