*

  • leica typ 701 kodadıyla anılan sözde leica aynasızı. aps-c algılayıcıya sahip gövdenin adaptörle tüm m serisi lensleri kullanması bekleniyor, bu da demek ki mft sistemi kullanan panasonic'den bağımsız geliştirilmiş bir gövde görebiliriz.

    ** leica t-system'in ilk üyesi. aps-c algılayıcı ile 16 milyon piksel kaydediyor. resmi bir açıklama yok fakat algılayıcısını sony'den aldığı konuşulmakta. bugüne kadar kodak'la çalışan leica'nın aps-c boyutlu cmos algılayıcısını sony'den alması dışında mantıklı bir çözüm de yok gibi.
    bakaç barındırmıyor fakat harici olarak alabiliyorsunuz. komple metal gövdesi tek parçadan oluşmakta. çok fazla kontrol elemanı barındırmayan tasarım dev dokunmatik ekrana emanet.

    http://en.leica-camera.com/…ography/leica-t/leica-t
  • http://creativity-online.com/…-most-boring-ad/35122

    45 dakikalık "sıkıcı" tanıtım videosu.
  • şahane.

    bir incelemeden aktarmak istiyorum; eğer apple bir fotoğraf makinesi yapsaydı işte o, bu olurdu...

    leica mükemmel bir arayüz kullanmış bu kamerada... neredeyse hiç buton yok devasa bir dokunmatik ekrana sahip ve menüler o kadar basit tasarlanmış ki sadece tek bir parmak hareketiyle her şeyi yapmak mümkün! şahane bir arayüz, cidden büyülendim. gövdenin ise tamamen alüminyumdan imal edilmesi ise buram buram apple kokuyor...

    aslında sadece pilinin gövdeye bağlantı şeklini görmek bile makinenin ne denli muazzam bir şey olduğunu kavrayamaya yetiyor netice leica o sistemi 20.000 dolarlık s sisteminde kullanıyor!
hesabın var mı? giriş yap