• parantez içinde (in several wrong places) diye sloganı devam eden leisure suit larry serisinin 2. oyunu. ilk oyunun bitiminden birkaç ay sonrasında geçer. larry en son beraber olduğu kadın eva(havva) ile beraber eva'nın evine taşınırlar. eva uzun bir süredir ortalıkta olmaz ve eve dönünce larry'i hatırlamamazlıktan gelip onu kapı dışarı eder böylece larry'nin yeni çapkınlık maceraları başlar ve başını binbir türlü belaya sokarak en sonunda bir adaya düşer ve dr.nonokee isimli kötü doktoru yenip adanın yerlilerinin kahramanı ilan edilip adanın prensesi kalalou ile evlenip oyun son bulur.

    larry oyunu olaran en az larry ruhu olan ve mizah yoksunu(erotic humor) ayrıca komedi adventure gibi değil de sanki biraz korku adventure gibi olan tuhaf bir click&point adventure oyunudur. ilk oyunda yaptığımız çapkınlıklarla hiç alakası olmamasının yanı sıra oyunda sürekli ama sürekli save yapmak gerekmektedir çünkü en ufak hatada ölürüz oyunda zaten milyon kere ölmeden bitirmek de mümkün olmadığı gibi, oyunun kılavuzuna rağmen bitirmek çok çok zor olup oyunda bir hata yapınca veya bir şeyi yapmaya geç kalınca oyunun en başından başlamak gerekebilir, mesela larry gemiye bindiğinde mama karakterinin elinden kurtulmaya çalışma çabamız bu oyundaki en gıcık en sinir bozucu kısmıdır bu konudaki.

    bu oyunun neden ilk larry gibi olmadığına da al lowe şöyle bir açıklama getirir: ilk oyundaki erotik mizah anlayışını çoğu alışveriş mağazası hiç hoş şekilde karşılamamış olup oyunu çok garipsemişler hatta bazı bilgisayarcı dükkanları da satmayı reddetmiş o yüzden ikinci oyunu daha king's quest ruhunda yapmaya karar vermiş.

    ilk oyunun 2 defa remake versiyonu gelmişti ve ikinci remake olan land of lizards loung reloaded oyunu esasında larry'nin reloaded serisinin ilk oyunuydu ve onun gibi bu devam oyunun da remake versiyonu gelecekti(ardından 3.oyunun reloaded versiyonu da yoldaydı muhtemelen) ancak ilk oyunun reloaded versiyonunu yapan replay games firmasının ceo'su çocuk tacizciliğinden tutuklanınca bu proje de yatmış oldu. al lowe'un talihsizliği de hep projelerinin bir ceo iğrençliği yüzünden iptal edilmesi olmuştur.

    üçüncü devam oyunu olan `passionate patti in pursuit of the pulsating pectorals` 'da gene eski erotik mizahıyla devam etmekte olup, 2.oyunun sonunda larry'nin tanıştığı hatun olan passionate patti(polyester patty) ile de oyun oynanmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap