• aynı zamanda ofisteki muhabbet kuşunun yeni adı, eskiden kiki idi ama belli bir yaşa geldi ve isim kazandı.
    (bkz: #3169602)
  • okul servisinde, çarşamba günü ag çıkışlarında gitarını tıngırdatan, rahat verilmeyen ve her seferinde "şarkı söliicem!" denilerek zorla wonderwall çaldırılan esaslı alman liseli insan yavrusu.
    pek yakında yad ellere gönderilecektir; kendisi için küçük ama insanlık için büyük bir adım olmasından şüphelenilmektedir.
  • "ibne gibin pust gibin bisey" demek gecse de gonlumden dilim elvermedi.. sahane cocuktur kraldir o.

    dokkindir

    elle

    wanna enjoy?
  • soru sorma dalında rekordan rekora koşarken, giyinip evden çıkma konusunda malesef aynı hızı yakalayamayan pirenses**. geç bulup erken kaybedeceğim ilkokul arkadaşım.
    kendisini daha yakından tanımak için (bkz: paranoid android)

    edit: kendisi dişi değil, sapına kadar erkek* olup, pirenses lafı süsüne püsüne ithafen edilmiştir. ayrıca kısmetinin kapanması korkusuyla bu entryme gösterdiği tepkisi de paranoyasının son ürünüdür. hürmetler ederim.
  • aşık olan ama veysel olmayan icabında saz da çalan motörhead müridi hekim adayı.
  • gurbet ellere* dönüp beni buralarda endişeli anne modunda bırakmış; "nasıl geçti acaba bu çocuğun sınavı?", "acaba oralarda hava nasıldır? üşüyo mudur kuzucum?", "ne yer ne içer garibanım gurbet elde?" vb. sorularla kendimden de ürkmeme sebep olmuş doktor civanım. demek insan annesinde kızdığı ne varsa ömründe en az bir kez yapıyormuş.

    "derslerinden başka bir şey düşünme! kimselere güvenme olur mu kuzucum?!"
  • süper yardimsever ve sabirli bir kisiliktir:
    önce "lemmy lemmy lemmy, rusca rusca rusca" dedim, tamam dedi. sonra "lemmy lemmy lemmy, skype skype skype" dedim, yine yardimci oldu bana. en son "lemmy lemmy lemmy, sarki sarki sarki" dedim, kirmadi beni. ve bunlar sadece üc tane örnek. ayrica anladigim kadariyla tam bir allround-talenttir, cok zeki, cok sirin ve cok da misafirperverdir bu yavru. heidelberg biraz daha yakin olsa yanina giderdim, hatta bu ayin ortalarinda giderdim, ki beni de bir bavuluna soksun, bir yolculuk yapcakmis kendisi o aralar*. ve de cok rezil oldum ben aslinda onun karsisinda su son günlerde bi ara, mosmor oldum, ama o lafini bile etmedi, ki yirim onu bu yüzden.

    bi de, sesi, konusmasi ve uykulu hali süper sirindir kendisinin, severek izliyor, severek dinliyoruz*. hep manik olsun.
  • her daim yanında bir miktar da olsa huzur bulunduran kuzu kişisi. susar ya da konuşur ama illâ ki dinler, gülümsetir, mutlu eder.. ilkokulda* dikkatini çekmeyi başaramamış olsam da, 10 sene sonra da olsa iyi ki tanımışım kendisini* gitmesin hiçbir yerlere, hep memleketinde kalsın..
  • menopoza girdigimde haber verecegim ilk kisi*. ailemizin (yedek) doktoru, konserlerimin kahramani, suan yine benim olmak istedigim yerde, ama olsun bakalim, kiskanmiyorum, kiskanmamaya calisiyorum, o mutlu olsun. pek de popüler, evet.
hesabın var mı? giriş yap