• 5.5 inç ekran, 3 gb ram, helio p10 işlemci ve 3500 mah bataryasıyla 999 liraya satılan telefon.

    gel gelelim bu telefon gittigidiyor'da teknosa adlı satıcıda 650 tl civarına satıldı yaklaşık 150 adet. bu yüzden ikinci el sitelerde 800 lira civarı kutusu açılmamış bulabilirsiniz.
  • lenovo'nun 5,5 inç ekranlı, 3 gb ramli, 8 çekirdekli 1,8 ghz işlemcili, 13 mp arka-8 mp ön kameralı, 32 gb dahili hafızalı, parmak izi okuyuculu telefonu. şu an yaklaşı 1100 liraya satılmaktadır ve o fiyata alınabilecek gayet iyi bir telefondur. kendisini yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım ve şu ana kadar her ihtiyacımı karşıladı diyebilirim. oyun performansı, internet performansı gayet iyi, 3500 mahlık bataryası gayet yeterli benim için, sabah şarjdan alıp gece geç saatlere kadar gitmekte. kamerası geceleri pek iyi olmasa da gündüzleri gayet güzel, ön kamerası da gayet detaylı ve keskin fotolar çekmekte. 1100 lira civarı bir telefon alacaklara gözüm kapalı önerebileceğim bir telefondur kendileri.
  • tam bir fp urunu
  • başlığında entry bulamamam ile beni şaşkına çeviren güzide telefon. nedendir derseniz sahip olduğu donanımı ve malzeme kalitesi ile fiyat aralığındaki en tercih edilebilir f/p odaklı ürünlerdendir.
  • anneme doğum günü hediyesi olarak 4 ay önce aldım.

    ekranı büyük bir telefona ihtiyacı vardı, gayet büyük.

    şarjı dert çıkarmasın dedik, çıkarmadı şimdiye kadar. akşama hep %40-45 civarı kalıyor.

    hızlı olsun, kasmasın, "feys" açsın okey oyunu açsın dedik, no prob.

    hafızası yetsin, silmeyle yedeklemeyle uğraşmasın kadın dedik, en az bi sene idare eder.

    fotoğraf makinesi çok şahane değil ama her türlü iş görüyor.

    üst üste koyunca benim de tercih listeme girmiş olan telefondur. elimdeki ölünce bunu alabilirim.
  • 2 aydır 32 gb'lık gümüş renk modeliyle takılmaktayım. daha önceki telefonum lg g2'ye fiyat-performans olarak bu kadar tatmin edici yakınlıkta bir telefon olacağını hiç tahmin etmezdim. 1000-1500 tl fiyat aralığında düşünülebilecek top 3 telefondan biridir.

    şarjın uzun süre dayanması (3500 mah pilin etkisiyle) , aşırı büyük olmayan tam kararında ekran boyutu, hoparlör kalitesi (dolby etkisiyle), fazla kullanımda aşırı ısınmaması, internette fazla sayıda sekme veya uygulama açıkken takılıp donmaması, parmak izi okuyucusunun düzgün çalışması, çift hatlı olarak kullanılabilmesi, 128 gb'a kadar arttırılabilir hafıza ve tasarım olarak fena sayılmayacak bir görüntüye sahip olması telefonun iyi yanları.

    benim için kötü olmayan fakat belki alacak kişiler için kötü olabilecek birkaç yanı ise kameranın ve kamera uygulamasının iyi kalitede olmaması (fakat yinede ortalama bir kullanıcıysanız her türlü gideri var), kulaklığının iyi olmaması, ayrıca kulaklığa gelen sesin de fazla gürültülü dinlemeyi seviyorsanız gümbür gümbür gelmemesi (ilginçtir hoparlörden gelen ses hayvan gibi) , telefonun içerisinde kendiliğinden gelen bir müzik player ve fotoğraf galerisi uygulamasının olmaması(bunu lenovo'nın diğer telefonlarındaki uygulamaları indirerek hallettim), ayrıca 16 gb'lık modelde parmak izi okuyucusu yok. zaten almışken 150-200 lira farkla 32 gb'lık modeli almak her yönüyle daha mantıklı.

    kullanıcısını yarı yolda bırakmayacak bir telefon gibi duruyor, fakat zamanla editleyebilirim bu entry'yi.
  • şuan piyasada gm 5 plus ile birlikte alınabilecek en iyi anne telefonudur. gerek 3 gb rami, gerekse 32 gb hafızası 3 sene idare edebilecek durumdadır. epey puanı 74 gibi gayet iyi bir seviyededir. valideniz rahatça candy crush saga'sını oynar, sizle görüntülü konuşur, 5,5" ekran sayesinde facebooktan eş dost akraba fotoğrafı like'lar.

    internetteki belli başlı güvenilir sitelerden * 2 sene lenovo türkiye garantili olarak 999 tl'ye alabilmek mümkündür. annelerimizi sevelim, mutlu edelim *
  • özellikleri kendisinin bir üst modeli olan ve kendisinden daha pahalı olan lenovo k6 note'tan daha iyi olan telefon. 500 mah batarya, 13-16mp kamera dışında k6 note'tan eksiği yok. hatta işlemci olarak k5 note üstün. ilginç bir tercih olmuş lenovo için.

    nougat sürümü gelecek mi ve 999 tl'ye 32gb siyah rengini nereden buluruz merak etmekteyim.

    http://www.epey.com/…o-k5-note-32gb_lenovo-k6-note/

    edit: imla.
  • şu an bu girdiyi yazdığım telefon. 6 aylık kullanım sonucunda artıları büyük ekran, güçlü işlemci ve yüksek batarya. 1000tl civarı fiyatı ile f/p açısından sevindirmiştir.
  • yaklaşık beş aydır kullandığım telefondur kendisi. öncelikle telefonun bataryası oldukça iyi performansa sahip. gün içerisinde ara ara internete girip, konuşma yapıp normal kullanımda ikinci günün akşamına kadar çıkarıyor. abartı kullanıyorsanız yirmi dört saati çok rahat çıkarıyor. kamera performansı kısmen tatmin edici düzeyde.ancak daha iyi kalite kameraya sahip olsa piyasada çok daha fazla tutulurdu. 3 gb'lık ram sayesinde telefon donma ve kasma yapmıyor. ben sadece internette gezinti yapıyor sosyal medyayı kullanıyorum. yüksek ram isteyen oyunlar veya programlarda denemedim. internetsiz fm radyosu da ayrı bir güzellik. bütçeniz yaklaşık bin lira civarında ise alınabilecek bir telefon.
hesabın var mı? giriş yap