• göz sağlığı ve lens kullanimi hakkinda doyurucu bilgiler veren, ayni zamanda uygun fiyatlarda lens satışı yapan, belli lenslerde talep edenler icin firmalardan ucretsiz deneme lensleri temin eden site..forum bolumundeki soru-cevap bolumunde bir cok sorunun cevabi bulunabilir.

    http://www.lensmarket.com/
  • uygun fiyatları ve zamanında teslimatıyla güvenimi kazanmış site.
  • pazartesi verdiğiniz siparişi çarşamba günü elinize ulaştıran süper firma.
    siparişinizle hemen ilgilenen, lensiniz dağıtıcı firmada yokmuş, 1 ay bekleyebilecek lensiniz var mı diye soran süper bir müşterici temsilcisine sahip firma.
    yok bekleyemem dediğinizde başka bir lens markasına sorayım ben diyip hemen geri dönüş yapan ve lenslerinizi hızla elinize ulaştıran lens almak için başka adres aratmayan süper yer.
  • perşembe akşamı verilen bir siparişi cuma öğleden sonra teslim ederek şaşırtmış şahane bir online mağaza.
  • senelerin internet müşterisiyim, böyle mükemmel çalışan bir online mağaza görmedim. bi site bu kadar ilgili, bu kadar hızlı, bu kadar sağlam olsun, şaşılacak şey.
  • bugun tecrube ettim ki; gozlukculerde 50 liraya satilan mali internet uzerinden 35 liraya satabilen, ustelik onu da 15 saat icinde adrese gonderebilen bir firmaymi$ bu.
  • satın aldığınız şeyi gerçekten çok hızlı gönderiyorlar ama buradan yaptığım iki alışverişte de başıma gelen ilginç bir olay var. şöyle ki, satın aldığım ürün bedeli için kredi kartına blokaj koyuyorlar, üç gün sonra aynı bedel kadar kredi kartından tahsilat yapılmış oluyor ancak koydukları önceki blokaj orada durmaya devam ediyor ve bir hafta sonra kendiliğinden iptal oluyor. mükerrer çekim gibi bir durum yok ama sağolsunlar iki seferde de kart limitini aşmış oldum.
  • lenslerin ucuzluğunu görüp alsam mı dediğim site. almadan önce kullanmakta olduğum focus visitint yerine aqua optix denesem mi dediğim ama çapındaki farklılık nedeniyle ne yapacağımı bilemeyip sitedeki müşteri hizmetlerine bu lens benim gözüme uyar mı sorduğumda aldığım cevap çok ilginçti. uyar uyar tabi ki demediler, siz bize adresinizi ve numaranızı verin biz size deneme lensi gönderelim dediler. ve ertesi gün elimdeydi deneme lensim. şaka gibi bi site, yıllardır aynı optikçiden lens almama rağmen ne bir deneme lensi verdiler ne bir lens sıvısı hediye ettiler. fiyatlarının ucuz olması yetmezmiş gibi kargo parası da almıyolar lens sıvısı da hediye ediyorlar normal alışverişlerde. takdire şayan.

    edit: lens de aldım, 24 saat içerisinde elime ulaştırdılar, bravo.
  • iki kutu lens alana bir adet 360 ml. solusyon hediye eden online alış veriş sitesi.
    benim lensler çok kolay bulunan türden olmadığı için biraz beklemek zorunda kaldım ancak bu süreyi telafi etmek için deneme lenslerini de anında gönderdiler.
    iki kutu lensim ayrı ayrı zamanlarda geldiği için solusyonumu göndermeyi unutmuşlar ama arayıp durumu söylememin ertesi günü solusyonum kapımdaydı.

    neredeyse gözü sağlam olan adamın bile alışveriş yapasını getirecek kalitede bir online şirketmiş bu.
  • hakkındaki olumlu yorumları okuyunca; "oo süper, demek netten lens almak mümkün bişeymiş" diyerek ilk siparişimi verdiğim site. siparişi verirken not kısmına da; siparişin temininin normalden uzun sürme ihtimali varsa bana haber verilmesini rica ettiğimi yazdım.
    sipariş uzun süre tedarik sürecinde kaldı. bunun üstüne mesaj attım; "not olarak da yazmıştım, lütfen bilgi verir misiniz siparişin durumu nedir" diye. cevap gelmedi. bikaç gün sonra tekrar mesaj attım. tekrar cevap gelmedi. pazar hariç her gün arayabileceğimiz hatlarını aradım, ilginçtir, pazar olmamasına rağmen cevap vermedi.
    kesin bende bişey var. herkesi memnun eden ne kadar firma varsa beni deli ediyor. 260tl ödedim. hala bi cevabı hakedemedim.
    edit: bu entryi yazdığımda siparişi vereli iki hafta filan olmuştu. sipariş hala gelmedi.
hesabın var mı? giriş yap