• bir ekşi sözlük yazarı. hoşgelmiş. * *
  • sözlükteki dilencilerden.

    bitcoin için; (bkz: #72659886)
    binance için; (bkz: 73366306)

    görüldüğü gibi ikisi de aynı entry. kelimesi bile değişmemiş. ref'li link dilenciliğinde son nokta. diğer entrylerine bakmak bile istemiyorum midem bulandı.
  • kendisi pek cemiyetçi bir suserdir. bir dilenci falan da değildir. kripto analiz adli bir telegram grubu kurarak biz suserleri de davet ederek cemiyet icin ne kadar faydalı bilgiler paylastigini ve nezih paylasimlar yapilmasina vesile olduğunu grubunun üyesi olarak bizzat gördüm. referans sunmak bilâkis bir jesttir. nedenlerini sıralayacağım .

    herkesin x ya da z suserden referans alma ya da almama özgürlüğü olduğu bir gerçektir. referans teklif edenlere dilenci yakistirmasi yapılmasını, bu jestin sulandırılması ve itibarsizlastirilmasi olarak görüyorum. ben ay önce kendi payıma bu referans avantajından bi haberdim açıkçası ve binance 'a bağımsız ve sıfır komisyonla üye oldum. önceden herhangi bir %10/%10 teklif eden bir suser arkadaşım olsaydı ona bir de teşekkür ederdim.

    bir başka konu da birileri dilenci lafı dillere pelesenk oldu diye bıkmadan, usanmadan u ceberrut akıma kendini kaptırıp levendo nickli suserin iki adet entry'sinin cımbızlanması ve üstelik suseri tanıtan sayfaya bunu jurnal etme gayretkeşliği. suserlere yakışan şu vıcık vıcık dilenci söyleminin yazarı kırıp kirmayacagini yazı klavyede yazılmaya başlamadan tartmalari.

    acaba bu yakıştırmaya muhattap olan suserin içinde nasıl bir insan var? şöyle bir kaç entry'sini okusam, onun düşün dünyasında bir ziyaret gerçekleştiren, tanımaya çalışsam ve topluma yararlı söylemlerini keşfetmenin keyfine varsam... fena mı olur?

    ben ona bir ziyarette bulundum mesela. geyik yapma odaklı değil seviyeli ve esprili bir bilgi dağarcığı olduğuna kani oldum. baktım ki dublin'de bir whatsapp ekşi grubu kurmuş. kurucusu olduğu kripto analiz grubundan bkz. "kripto analiz telegram grubu" doğan çok önemli bir stk girişiminin adminligini de yapan, dünya çapında bir potansiyel sosyal sorumluluk projesinin yüce gönüllü bir paydaşı...

    dahası da var. o kripto ekosistemine değer katacak yeni bir nft projesinin de mümessili.

    çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.
  • sözlükte çok dilenci gördüm ama böylesini daha önce görmemiştim. görünüşe göre referanslarla geçinmek istiyor. her kripto para başlığının içine etmeye and içmiş.

    görsel
hesabın var mı? giriş yap