• türkiye'nin şuan için en iyi şansı, tek umududur.
    tüm ideolojileri kalbinize gömüp iyi insan olma yolunda türkiyede yeni bir siyasi akıma öncülük edebilecek, sadece pragmatik anlamda tüm kesimlerden oy devşirir mantığıyla yaklaşılacak biri değil, siyasi iklimi de değiştirebilecek bir insandır levent gültekin.
    kendisinin ana akım medyada yasaklı olması bile ne kadar değerli bir insan olduğunun göstergesi.
    edit: kendisi bir adaylık iddiasında bulunmuş değil, savunduğum değerlerde bir oluşum olursa içinde bulunurum diyor. savunduğu değerler için youtube'da pek çok konferansı mevcut, izlemenizi tavsiye ederim.
  • açık ara en uygun başkan adayıdır. hem eski islamcı, hem kürt, hem sola yakın biri. bu kadar birleştirici ve mantıklı konuşan az kişi gördüm şu ülkede. toplumun her kesimiyle muhabbeti var. herhangi bir konferansını izlemeniz yeterli. kılıçdaroğlu ile de ara ara istişarelerde bulunan bir kişidir.

    https://youtu.be/lnjtvtndw1o
  • başkanlığa aday olmasını da, kazanmasını da desteklemediğim kişidir.
    o olmadan kim; herkesi kucaklayıcı bir üslup ile objektif, rasyonel ve toplum çıkarlarını gözeten analizler yapıp eleştirileriyle sevgi tohumları saçacak?
    siyaset yaparak güzel kalbini kirletmemeli, ömrünü tüketmemeli.
  • pek ihtimal vermediğim durum.
  • baskanliga karsi olan herkes aday olmaya niyetleniyor, yesil isik yakiyor. masallah hemen kabullendik baskanligi neredeyse iyi ki evet cikmis diyeceksiniz.
  • hadi başkan seçildi diyelim, meclisteki partilerin veki sayıları ne olacak?

    bariz bir şey var. başkan adayları her halükarda bir partinin başkanı olmak zorunda. diğer türlü oy pusulalarında fazladan yer kaplar adaylar.
  • mantıklı aq... olamaz diyemedim valla. düşünülebilir....
    her türlü fikre karşı saygılı
    solcuları anlayabiliyor
    sağcıları anlayabiliyor
    kürtleri anlayabiliyor.
    dincileri anlayabiliyor ki kendisi koyu bir din eğitiminden gelme.
    milliyetçi özellikleride var
    vatan sever konuşmalarıda mevcut
    gezicileri anlıyor.
    hitap etme yönüde kuvvetli
    hatipliğide var. şimdiki ile yarışa girebilir.
    delikanlı duruyor lafını esirgemiyor gibi
    valla olabilir mi ney.
    biraz daha düşünelim bakalım....
  • (bkz: boykot)
    uzundan kaçıp hırta mı tutunacağız?
  • kesinlikle uygun bir aday.

    bir kere adam vicdanlı. her türlü ideolojik parametreye anlayışla yaklaşan bir adam.. bu yüzden kendisi toplumun her kesimini rahatlıkla kucaklayabilir.

    hem mukeddesatçılara, hem sol görüşe sahip ülkenin seküler insanına, milliyetçilere, hem de kürt seçmene ulaşabilecek biri. yavaş yavaş siyasete ısındırılıp, topluma tanıtılmalı ve 2019 için vatan cephesinin ortak adayı olmalı. karanlığı ancak birleşerek bastırabiliriz.
  • bu sistemi getirmemek için aylardır uğraşıyoruz. seçim bitti, uğraş bitmedi. hakkımızı almak için hala sokaktayız. bu insanlar ne çabuk sistemi özümsediler de adaylık koymayı normal görüyorlar anlayamıyorum.
hesabın var mı? giriş yap