• 1955 doğumlu izmirli ortopedist. özellikle spor hekimliği konusunda alanında en iyilerden biridir. uzun yıllar altay ve ümit milli takımın doktorluğunu yapmıştır. halen de çeşitli amatör küme takımlarına ücret almadan hizmet vermektedir.
    hekimlikten kazandığı bütün parayı organik zeytinciliğe ve urla'da dünyanın en büyük zeytinyağı müzesini kurmaya harcamıştır, harcamaktadır.
  • ızmir'in en iyi ortopedi uzmani. kendisi cilgin profesor tadinda takilip, insani guldurebilmektedir. alsancakta cok enteresan dekore edilmis, her bir kosesi antikalarla dolu ofisi gorulmeye deger. kayak yaparken sakatlandigimi anlatirken birden lafimi kesip "aah bilmez miyim acisini, aynisi bana sarikamista oldu, o zaman boyle iyi malzemeler de yoktu tabii." dediginde gozlerim kocaman bakakaldim. urla'daki zeytinyagi muzesini de deli gibi merak ediyorum, ayaklaninca soylicem gotursun beni de. *
  • ülkenin en iyi ortopedi uzmanlarından biri olarak sayılan/anılan bir hekim. özellikle spor hekimliği alanında oldukça namlı. ama bugün suat nezir'in chp buca belediye başkanı olarak açıklandıktan sonra genel merkez kararıyla adaylıktan çekilmesi ve yerine bir başkasının aday gösterilmesi üzerine; suat nezir'in değerli annesinin anne içgüdüsüne göre haklı gözyaşlarını paylaşmış sayfasında bir demokrasi kahramanı edasıyla!
    ama ben bu ünlü ve hak hukuk adalet yanlısı doktordan;
    berfo ana
    fadime göktepe
    emel korkmaz
    gülsüm elvan
    gibi anaların gözyaşları içinde birşeyler söylemesini beklerdim.
  • hocam çok iyi doktordur, benim dizimi de neredeyse eski haline döndürmüştür. lakin o muayene ücretleri nedir yahu? 13 yıl önce sol dizime kıkırdak travmasından dolayı bizzat kendisi suni kıkırdak takmıştır. devlet hastanelerinde bu işlem yapılmıyordu o zaman. ailem bu işlemleri karşılayamayacak olsaydı, şu an diz ağrısından sürünüyor olacaktım.

    afedersiniz öyle sağlık sisteminin amk.
  • saçma sapan mr talepleri olmadan muayene ve filmle teşhisi %100 net koyar. adamdır, adamlıgın zirvesidir.
  • inanılmaz bir doktor
    istanbuldan arkadaşlarımız ayakları kırık olanlar yada iskelet problemleri olan ona gidiyor
    aynı zamanda sporcularada destek oluyor
    randevu bulabilirseniz yada boş dönemine gelirse çok şanslısınız

    benim annenin babamında doktoru kendisi
    istanbuldan uçakla levent beye gidiyorlar
hesabın var mı? giriş yap