• 1958 dogumlu yazar, psikiyatri uzmani.
    iletisim yayinlarindan:
    sizofreni en uzak ülke (1998)
    depresyon: hüzünden melankoliye(1999)
    ask romanlari yazan adam (2000)
    terapi (2002) adli eserleri yayinlanmistir.
  • 1958 izmir dogumlu. hacettepe tip fakultesi mezunu. psikaytri docenti. sizofrenide dusunce, dil ve dikkat bozukluklarini konu alan calismalariyla uc kez turk psikiyatri dernegi arastirma odulu'nu kazandi. izmir devlet tiyatrosu'nda sahnelenen albay kus adli oyuna danismanlik yapti. halen ataturk egitim hastanesi psikiyatri klinigi'nde klinik sefi olarak calisiyor

    (bkz: buyuculer)
  • iki yıl önce izlediğim ama her sahnesi aklıma kazılı albay kuşun danısmanlığını yaptığını okuduğumda kalbimin bir başka çarpmasına neden olmus doktor/yazar.
  • psikeart dergisinin mutluluk sayısında ilgiye öye muhtacız ki başlığıyla güzel bir yazı yazmıştır.
    küçük bir alıntı " fareler üzerinde yapılan çalışmalar, uyaransızlıkla karşılaştırıldığında, acı verici elektrik şoklarının bile hayvanların gelişiminde olumlu etkilere yol açtığını gösteriyor. bir başka deyişle, kötü uyaran bile uyaransızlıktan iyi. özellikle yaşamın ilk yıllarındaki ilgi yetersizliğinin yarattığı boşluk sonradan doldurulamıyor. bu yüzden çocukluklarında yeterli ve düzenli ilgi görmeyenlerin büyük bölümü genellikle yaşam boyu yoğun ilgi açlığı çekiyor, yarasını yalayıp duran bir hayvan gibi, sürekli kendileriyle, kendi ihtiyaçlarıyla, sevinçleriyle, acılarıyla ilgileniyorlar. diğer bireyler onlar için yalnızca yaptıkları gösteriyi izledikleri, ilgi gösterip hayran oldukları sürece anlam taşıyor. dolayısıyla başkalarının ihtiyaçlarını göremiyor, başka hayatların seyircisi olamıyorlar."
hesabın var mı? giriş yap