• eski izmir büyük$ehir belediye ba$kanı merhum ahmet piriştina'nın oğlu. istanbul bilgi üniversitesinde iktisadi ve idari bilimler fakültesi uluslarlarasi iliskiler bölümü mezunu. mezuniyet ardindan kipa a.s’de reklam ve pazarlama departmanında görev yaptı. halen izmir’de sahip olduğu sogukhava tesisleri ve dis ticaret firmasını yönetiyor. acom'da ortak ve pazarlama danı$manı olarak görev yapiıyor.

    ukteyi veren: tai (04.01.2008 18:06)
  • dsp'ye katılmıştır.
  • 33 yaşında olup chp izmir birinci bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmuş.

    "...türkiye’nin göründüğünden farklı ekonomik, siyasal, toplumsal ve kültürel bir süreci yaşadığını, böylesi bir dönemde gençlerin mutlak aktif siyaset içinde yer alması gerektiğini ve bu düşüncenin temsilcisi olarak demokratik hakkını kullandığını söyledi..."

    kaynak: hürriyet
  • babasının izinde yürümesi beklenen milletvekili aday adayı. ikinci bir ahmet priştina fena olmaz bu ülkeye.hem de hiç fena olmaz.
  • gerçekten babasını örnek alırsa memleket için bir umut olacağını düşündüğüm insan.
  • 2014 yerel seçimlerinde chp'den izmir buca belediye başkan aday adayı olan, rahmetli ahmet piriştina'nın oğlu. ayrıca bucada evlenecek olan çiftleri 3 gün balayı tatiline göndermeyi planlıyormuş... belediyeyede onlarca kişi istihdam eder zaar, damadı gerdeğe gönderirken sırtına vurmaları için...
  • bugün itibari ile chp buca belediye başkan adayı olan kişi.
  • cemil seboy karsisinda cok rahat ipi gogusleyecek aday. 2009 buca secim sonuclari: chp %52 akp %33. izmir gibi bir yerde, yolsuzluk ve gezi skandallarinin kaynadigi bir donemde akp nereye 19 puanlik farki kapatiyor? ustelik levent piristina'nin babasi izmir'de bir efsaneyken.
  • cemil seboy karsisinda gayet sansi vardir.

    cemil seboyun cok sevildigini solemek komik. onun donemi buca belediyesi berbat haldeydi. rusvetsiz tek bir s yapamiyordun. rusvetin rayici ve fyat listesi vardi resmen herkes taafindan bilinen. ki yakalandilar zaten.

    cemilin tek sansi kendinden sonra gelen ercan tatinin dunyanin en pasif adami olmasi. ercan doneminde beledyede rusvetsiz is yapiabiliyr ama memurlar kendini tek tek her biri obama saniyor cunku otorite yok.

    cemil seby gibi denenmis ve tutmamis birindense (kotunun iyisi) en azindan pristina derim ben.

    otorite bakimindan nasi biri bilmiyorum. ama tati gibi yumusak basli degilse gayet duzeltebilir bu kokusmus buca ilcesini.
  • buca belediye başkanlığına aday kişisi.

    bucaya bula bula bu adamı mı bulmuşlar dediğimdir. hayatında aday olmadan önce kaç defa gezmiştir buca sokaklarını, kaç defa gitmiştir gedize,inkılapa? doğru konuşayım projelerine baktım genelde yapılabilecek ihtiyaca yönelik beğendiğim projeler sadece yeni evlenenlere 3 gün 3 gece balayı olayı boşuna belediye kasasından masraf, kendisi hiç tanık olmadı galiba havaların güzelleşmesiyle bucanın her 4 sokağından birinde düğün olduğunu.

    bir de brunch esnasında çekilmiş gibi bir pozla afişleri vardı allahtan onu kaldırdılar, izmirin en gereksiz barı öküzün de ortaklarındanmış yani adam bana oldukça itici ve sevimsiz gelmektedir.
hesabın var mı? giriş yap