• sadece sevmeyenlere olsa anlayacağım ancak onun prensiplerini benimseyip paylaşmayanlara da hain demiştir. vatandaş olarak böyle bir görev ve sorumluluğum yok ve bunları yapmak zorunda da değilim. atam ne güzel cumhuriyeti getirmiş ama bunun gibi ağız ishallerinin dikkat çekme çabalarına bir önlem düşünememiş.
  • levent üzümcü'nün nihayet liboşlardan kendini kurtardığını gösterir.
    bir ülkenin kurucusunu sevmiyorsan ülkeyi de sevmiyorsundur.
    eh bu da hıyanettir.

    geçmiş olsun liboşcanlar.
  • her kelimesine katıldığım tweetidir. hatta az bile demiştir.
  • sevmeme özgürlükleri vardır. kimse kimseyi sevmek zorunda değil. fakat atatürk'ün yaptıklarını takdir etmemek ve ona şükran duymamak başlı başına vatan hainliğidir kusura bakmayın. kendisi ve silah arkadaşları, boka batmış bir durumdan ülkeyi nerelere getirmiş, hayatını savaşlara vererek. ne yapmalıydı çok merak ediyorum şu an kendisini sevmeyenlerin sevmesi için. padişahlığı geri mi getirmeliydi?

    her boka kemalistler hüü demeyi bırakın artık. atatürk'ü seven ve ona saygı duyan herkes kemalist değil. ama kime ne anlatıyorsun ki
  • bu ülkeyi düşman işgalinden ve zulmünden kurtaran, yeni bir devlet kurarak onurlu bir şekilde yaşamanı sağlayan bir lideri sevmemek hainlik değildir de nedir ağalar?

    bırakın boş yapmayı, atatürk'ü sevmemek hainliktir.
  • sonuna kadar katıldığım tweettir.
    bugün böyle rahat rahat ağzına geleni söylemeni bile atana borçluyken, sen bu adamı sevmiyosan milletine yararın değil zararın dokunur bir gün illa ki.
  • varmak istediği yere yanlış yoldan gitmeye örnek bir tweet. zira sevmemek ama saygı duyup sessiz kalmak başka, bunu her ortamda dillendirip yalan yanlış ifadelerle mustafa kemal i karalamak başka...büstlerini parçalayanlar, mısır püskülü gibi düşünenler evet bence de haindir; ancak mustafa kemal atatürk e sempatisi olmayan her insanı topyekün hain ilan etmek akp lileşmektir. hülasa levent üzümcü de giderek akp lileşiyor yazık.
  • ışid'in tekfirciliği varsa bizim de vatan hainciliğimiz var.

    senin gibi düşünmedi mi "vatan haini".

    hep söylerim, bu ülkedeki zehrin panzehiri de zehirdir.

    derde derman olması gereken muhalefet de derttir.

    allah bizi sözde laiklik, özgürlük ve demokrasi savunucusu faşistlerden, yobazlardan korusun.
  • kimse atatürkü sevmek, idealleri peşinden gitmek zorunda değildir. insanlar hürdür. başkalarının yaşam sınırlarına tecavüz etmemek kaydıyla istediği ideoloji ve görüşü savunanilir.

    akp islamcılığı ve kemalist dikta’nın ikisi de aynı.. sadece renkleri farklı. biri yeşil diğeri kırmızı faşizm.

    levent’de saçmalıyor. bu herifi bir kere olsun dikkate almadım. yarın chp iktidara gelsin. chp’nin fatih tezcan’ı olmaya aday.

    kusura bakmayın.

    not: liboş spor
  • doğru demiş, ağzına sağlık.
hesabın var mı? giriş yap