leyla feray
-
lal dedeoğlu-cem feray'ın 1993 doğumlu kızı. ben onu çok sevdim'de karşımıza çıkan bu güzel kardeşimiz hakkında ilerleyen yıllarda çok sayıda entry girilecek diye düşünüyorum.
-
paşa gönlüm dizisinin tanıtım fragmanında gördüğüm andan beri güzellik kelimesinin görsel anlamı olduğu düşündüğüm oyuncu... o kadar güzel ki galiba korkmaya başlamalı, leyla feray kadar güzel olmak hemen yasaklanmalı...
-
kanal d'nin yakındası paşa gönlüm'ün türkan'ı. 1. bölüm fragmanının 00:18'inde gülümseyen, gülümsemesinin giriş, gelişme ve sonucunda, sırasıyla, meryem uzerli, liv tyler ve vildan atasever yüzüyle karşımıza çıkan. oyunculuğundaki trioyu merak ettiren.
-
sankim gizli bi anne hathaway bakışı/gülümsemesi var o sıcak bakışlarda. yada yüz hatları...? ama gördüm bi anne hathaway gördüm ben o duruşta ve bakışta... ya da anne'ciğim beni andı sadece. paşa konağı dizisini merakla bekliyorum saptamamı tekrar gözden geçirmek için. hathaway andırması var ya da yok ama şu gerçek; ekranlar güzel gülüşlü yeni "masum güzel" ine kavuştu böylece, hoş gelmiş...
-
sumru yavrucuk a cok benzettigim, hatta kızı mı acaba diye merak edip netten aradığım oyuncu..
-
kül kedisi.
-
çok güzel bir kız. yalnız ayağı 40 numara hacı. o ne öyle? kürek gibi...
edit: aşık oldum ama uğraşamam şimdi. git, tavla.. koç'ta okumuş zaten sosyetik takılır. bir de bu diziden sonra hayranları olur beni onlardan sanar. -
porselen gibi...
-
pek güzel bir kız. hanımefendi bir duruşu var. oyunculuğuna gelirsek şimdilik bir falso görmedim. tütü maşallah iyi kız iyi.
-