aynı isimde "leyla ile mecnun (film)" başlığı da var
şükela:  tümü | bugün sorunsallar (2)
20829 entry daha
  • izlemeyi deneyip sıkıntıdan patlayan yazara saygı duyuyorum, olabilir. denemiştir, olmamıştır. benim de sevmediğim ama birçok insanın hayran olduğu çok dizi var..

ancak izleyip de bitmesi için gün sayan arkadaşı anlayamıyorum.
    bitmesi için gün sayan grubu olarak kaç kişiler mesela? böyle bir örgüt mü kurdunuz? neden ifade çoğul?

her neyse, kendi adıma ne trt'de ne de exxen'de kötü diyebileceğim, beni sıkan, olmamış diyebileceğim tek bir bölüm bile yok.
    allah hepsine uzun ömür versin, 20 sene sonra bile çekilse aynı çizgide devam edeceğine eminim.
    burak aksak kendi alanında bir deha ve maalesef bu alanda (buna büyülü gerçekçilik diyebiliriz) başka bir yazar yok.
  • net olarak söyleyebilirim ki süresinin daha kısa olması bu dizinin konsepti için çok büyük problem, bu evrende bir bölüme 60 dakika yetmez en az 80 dakika olması lazım her bölümün. kimi dizi vardır bir bölümü 20 dakika olmalıdır kimi vardır 60 olmalıdır kimi de 90 olmalıdır, her diziyi bir süre standartına oturtma çabası diziye faydadan çok zarar verir.

--- spoiler ---

s07e08

leyla'nın mecnun'un yokluğuna ilişkin düşüncesini aktardığı sahnede mecnun'un tepkisinde kahkaha attım.
    --- spoiler ---
  • son 3 bölümdür geçmişi anıp durma, trt bölümlerinden dem vurma işini kenara alan bir dizi izliyoruz.
    aslında tam aradığım da bu dizide. ilerlemesi gereken bir şey yok zaten bu dizide. 3 bölümdür çok güzel bölümleri oldu. sözlüğün erişim engelinden beri rahat bölümler izliyoruz.(ilginç bir tesadüf ahaahahalfjfkk)
    7*8'de yavuzun bilinçaltının pilavcı olması en üzen ayrıntı oldu. biliyorsunuz onun hikayesi var.
  • anlatmaya gerek yok ki bu diziyi
    yeri çok özel olan, türk televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biridir.
    ki bence en iyisidir
  • ister eskinin ekmeğini yesin, ister yeni şeyler konuşsun. her iki şekilde de kabul.

daha düne kadar yeter ki bir araya gelsinler diyorduk, ne oldu şimdi? ne ara bi' an önce bitsin seviyesine geldi?

bu zalimliktir ve bu dizinin hayranı her şey olur ama zalim olamaz diye düşünüyorum.
  • exxendeki 2.sezonuyla oturmuş, eski tadı veren dizi.

1.sezonda oyuncular karakterlerine yabancılaşmıştı, bunu hissettik ve nerede o eski lm dedik. fakat 2.sezonda oyuncular karakterlere tamamen girmişler, ismail abi o eski ismail abi, yavuz eski yavuz.

acun bey nolur böyle onlarca sezon gitsin bu dizi, böyle gittiği sürece exxendeyim.

tek eleştirim hâlâ leyla karakterinin ve çevresinin fox dizilerinden çıkmış gibi seçilmesi olmuş. her yeri yapma, evde çizmeyle gezen bir leyla görmek istemiyoruz, mecnunun sevdiği leylalar hep doğal ve doğal güzel insanlardı.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap