• lg hi-fi plus with b&o play afd-1200 adıyla da rastlanılan lg g5 aksesuarı.
    adından da anlaşılacağı üzere b&o işbirliğiyle tasarlanan ürün g5'e, 32bit hi-fi dac ve yükselteç olarak hizmet ediyor. ürünün bir diğer güzelliği ise harici olarak android, ios, os x ve windows cihazlarla da kullanılabilmesi.
    lg g5 üst tarafından bir kulaklık çıkışı barındırmaktayken lg hi-fi plus ile alt kısmında da bir kulaklık çıkışına sahip oluyor.
    ürün es9028c2m + sabre9602 ses işlemcisine sahipmiş ve aktif olduğunda dahili 24bit dac pasif hale geliyormuş.

    http://www.lg.com/…le-phone-accessories/lg-afd-1200
  • bir yanıyla çok yenilikçi diğer yanı ile güdük mamül.

    şimdi cihazın harici dac olarak çalışabilme özelliği var. dolayısı ile iphone veya windows pc ye harici dac olarak bağlanıp kulaklık sürebilir. kritik konu bunu ne kadar iyi yapabilecek. eğer başarılı ise 150 pound fiyatı * * gerçekten hiç bir şey.

    ama diğer yandan telefon ortalama 2500 lira. 500 de modül desen otomatik olarak 3,000 lira eder. bu şekilde düşününce bir sony zx2 den pahalı.

    merakla takip ediyoruz. benim açımdan cazip değil. daha güdük bile olsa bi dap almak daha faydalı. pili boşuna harcamıyorsun. kaldı ki bu cihazın sabre cipi kırpılmış model.
  • değeri hiç bilinmemiş müthiş aksesuar.

    eğer yüksek empedanslı (50 ohm üzeri) güzel bir kablolu kulaklık kullanıyorsanız, zamanında lg g5 ile birlikte verilmiş ve çoğu kullanıcının ne olduğunu hiç anlamadan bir kenara attığı bu aksesuarı 100-300 lira arası, * komik denebilecek rakamlara alıp kullanmanız tavsiyemdir. kendisi audioquest dragonfly red ile kapışır, hatta duruma göre üstün de gelir.

    uzun süreli kullanım sonrası edit: gerçekten çok iyi bir cihaz. 300 ohm'luk hd6xx'lerden bile tertemiz, dolgun bir ses çıkarıyor. düşük empedanslı akg n5005 ve moondrop blessing 2'yi ise tam performansta, harika bir ses kalitesi ile çalıştırıyor. çok memnunum kendisinden.

    merak edenler için, es9028 dac ve es9602c amp kullanıyor.
  • yukarıdaki yazar arkadaşla hemfikir olduğum, değerinin bilinmediğini düşündüğüm cihaz.

    cihazın iki çalışma modu var, biri normal mod diğeri yüksek empedans modu. bunları yazılımsal olarak seçemiyorsunuz fakat cihazı donanım olarak kandırabilirsiniz. yüksek ohm değerine sahip (50 ohm ve üzeri) bir kulaklık taktığınızda cihaz direkt yüksek empedans moduna geçiyor ve daha yüksek bir ses veriyor, siz elinizdeki normal kulaklığı taktığınızda ise normal modda çalışıyor ve yine de gayet yüksek kalitede ses çıkışı sağlıyor fakat yüksek empedans moduna göre düşük kalıyor.

    normal kulaklığınızı yüksek empedans modunda kullanmanın yolu ise cihaz ile kulaklık arasına yüksek ohm değerine sahip bir ara kablo takmak, internette satılıyor aliexpress vs ya da ses sistemleri/ürünleri satan bir yerde kendiniz de yaptırabilirsiniz. araya takacağınız 3-5 cm'lik bir kabloyla normal kulaklığınızdan bile alacağınız performans arşa çıkıyor.
hesabın var mı? giriş yap