• kit kat güncellemesinden sonra, knock on yaptığınızda kilit desenini girmeden beklediğinizde, hava güneşliyse sol üst köşeden güneş ışınları efekti, eğer bulutluysa bulut efekti vermekte, yağmur ve kar için bir şey var mı göremedim. uzun süre de göremeyebilirim.

    edit : bir sürü mesaj geldi, önceden de varmış ben görmemişim, yardım edenlere teşekkürler :)
  • önceki entry'leri okumadan entry yazan yazarlar tarafından istila edilmiş kullanıcıları olan telefon. ben de söyliyeyim; önceki 947372747 entryden anlamamışsınızdır falan: 4.4.2 ye wifi den güncelledim. bildirim çubuğu beyaz olmuş. ikonlar çok ikoncan olmuş. eskiden buralar hep kutsal bilgi kaynağıydı. peh! şarj azsa, -çok ilginçtir- güncellemiyor yalnız. benim %1 şarjım vardı, kibarca şarj et dedi. halbuki güncelle di mi?
    hah bi de bildirim çubuğu şeffaf olmuş. kitkat wuhuu.
  • işletim sistemi güncellemesinin geldiği güzel telefon... telefonumuz...
  • güncellediğime güncelleyeceğime pişman eden telefon.

    ne vardı sanki olduğu gibi kalsaydı.

    3 saattir uğraştıran telefon
    tam 100mb indirmişken nasıl serverdan haber alınamaz.
    bir açıklama bekliyorum sayın seyirciler.

    edit: pcsuit ile yedekleme alayım dedim o da apayrı dert.
    suya sabuna dokunmayın ahali, oluruna bırakın, lütfen.
  • kit kat güncellemesi sonunda gelen telefon.
    wifi üzerinden hızlıca indi ve problemsiz yüklendi. bence performansı epey arttırdı. saniye kastırmıyor artık . knock-on hassasiyeti gözlerimi yaşartıyor. on-screen phone özelliği de yeni geldi sanırım. bilgisayara programı yükleyip wifi üzerinden telefonu kullanabiliyorsunuz çok acaip birşey . bilgisayar başındayken whatsapp mesajlaşmalarını vs. artık tel.i elinize almadan yapabilirsiniz. veya tel. i annenizin yanına bırakıp bilgisayardan kontrol ederek korkutabilirsiniz :)
    umarım lg, knock-code u da içeren optimizasyon güncellemesini arayı fazla açmadan gönderir de memnuniyetime memnuniyet katar.
  • tırt güncelleme alan telefon. yeni güncellemenin en havalı olayı quickwindow kılıfta küçük ekrandan fotoğraf çekebiliyor olmamız. yoksa üst bar şeffafmış, ikonlar beyazmış, şarjı 1 saat daha az gidiyormuş vs. 600mb güncelleme getiriyorsun bari içine knock code koy insafsız.
  • knock code özelliksiz bir kitkat güncellemesi ile hayal kırıklığı yaşatmış telefondur.

    edit: daha sonraki güncellemelerin birinde geldi.
  • yaşadığım değişiklikler.

    +bildirim ekranını daha önceden iki kere yukarıdan aşağı yaptığımda açılıp kapanıyordu. yani sistem açıksa kapat kapalıysa aç mantığıyla çalışıyordu mis gibin.. artık aşağıdan yukarı sürüklemek gerekiyor. niye değişti anlam veremedim.

    +navigasyon uygulaması da kayboldu, nerede ulan bu.

    +knock şeysi daha tutarlı hale gelmiş.

    +beyazı sevdim.

    +şarjı hekketten daha uzun gidiyor yahu.

    +daha önce kullanmamıştım ama on-screen çalışmıyor herhalde,sanırsam, galiba.

    ps: guncellemeyle alakası yok ama life square uygulaması çok kullanışlı.

    edit: editim edit olsun mu?
  • 3 aydır kusursuz ve sıfır hatayla çalışan telefon kitkat güncellemesinden sonra sıçmıştır. 2 kere art arda donma problemi yaşadıktan sonra bu sabah tamamen kapandı telefon. saatlerdir hiçbi şekilde çalıştıramıyorum.
    ios'un güncellemesine bak bi de bizim android'in kitkatına. bi kaç ufak ikon beyaz renk olmuş başka hiçbi bok yok. aklı olan dokunmasın hiç.
  • kitkat ile şarjının nasıl gittiğini merak ettiğim telefon. gerçekten kötü gidiyor ise güncellemeyeceğim.
hesabın var mı? giriş yap