• ekran önyüz oranı (%84) en iyi orta sınıf telefon. lg g6 nın küçüğü
  • tasarım olarak basit ve şık, ekran/kasa oranı olarak müthiş ancak ancak donanım olarak yerlerde sürünen telefon. şu telefona snapdragon 835 , en az 4 gb ram koyup, üstüne bir de minimum 3500 mah bataryayı dayasalar ciddi satış rakamlarına ulaşabilirlerdi. lg son telefonlarıyla ayağına sıkmaya devam ediyor. g2,g3 ve g4'ten sonra ciddi düşüşe geçtiler. oysa miui gelene kadar en iyi arayüze sahip android telefonlardan biriydi.
  • bu telefon amiral gemisi iddiası ile piyasaya çıkmadı ki zaten ? o yüzden donanımı düşük diye eleştirmek saçma. türkiye satış fiyatı 1.300 lira olarak belirlenmiş bu arada.

    en büyük saçmalık o işlemciye 1080x2160 ekran koymuşlar. cihazdaki işlemci o ekranı beslemekte zorlanacaktır. buda kullanıcıya ısınma ve şarjın çabuk bitmesi olarak geri dönecektir.
  • snapdragon 435 ile gelen ve tepsi kalınlığında olan lg'nin yeni modeli.

    lg'nin türkiye pazarından çekildiği konuşulurken 1300 lira etiketle bu cihaz ülkemize gelirse ne kadar satacağı muamma. şimdilik internet üzerindeki incelemelerin çoğu hintliler tarafından yapılmış. sanırım düşük fiyatıyla hint pazarına açılmaya çalışıyor lg ama orada lenovo/motorola ve xiaomi gibi f/p markalarla kapışması zor.

    g3 anakart mağdurlarından biri olarak düşene bir tekme de ben vurmak istiyorum ve beter olun diyorum. kimse de gidip şu telefona 1300 verip 6 ay sonra 700 liraya görünce ağlamasın sonra.
  • orta segment telefon ararken bunun görüntüsüne kapılmıştım, almayı düşünüyordum ama hızlı şarj özelliği yokmuş. %100 şarj olması 2.5 saati buluyormuş. en azından hızlı şarjdan kısmasalarmış keşke. 2014 yılının başında aldığım ve hala kullandığım nexus 5'te bile hızlı şarj özelliği var.
  • fiyatı şimdiden 1200 civarına düşmüş telefon.
  • bu telefonu araştırırken daha önceki entry'de hızlı şarj olmadığını söylemiştim ancak yaklaşık 4 yıldır kullanmakta olduğum nexus 5 rahmetine kavuşunca, lg q6 sahibi oldum.

    bir haftadır kullanıyorum. inceleme videolarında gömdükleri kadar kötü bir telefon değil. oldukça şık ve kaliteli duruyor. ısınma sorunu henüz yaşamadım. pil ömrü ise benim için oldukça iyi. sonuçta orta segment telefon alan kişi muhteşem fotoğraflar çekeyim, bütün gün yüksek performans oyun oynayayım diye almadığı için, pili de tüketecek pek fazla bir kullanım yapmaz diye düşünüyorum. 2 gün önce %100 şarj ettiğim pilin durumuyla ilgili ekran görüntülerini aşağıda paylaşayım:

    kullanım/kalan saat: http://i.hizliresim.com/maool9.png

    ekran süresi: http://i.hizliresim.com/qjjjpq.png

    uygulamaların yüzdesi: http://i.hizliresim.com/9dgg28.png
  • arka kapağı acayip kolay çizilen telefon. inceleme videolarında hep dile getiriliyor zaten cihazında arkası harita gibi olduğu gözüküyor videoda.
  • hızlı şarj olayının olmaması tam bir saçmalık. yakında xiaomi r1 modeli çıkarıyor benzer tasarıma sahip bir orta segment telefonu. diren sözlük.
  • yahu lg g4 telefonum var pek sevemedim, bunu alsam g4ü ararmıyım yada g4 ten kötümüdür bilemediğim telefon.
hesabın var mı? giriş yap