libidosu yüksek erkek
-
sayısı bu kadar çokken kendisinden hiç bahsedilmemesine şaşırdığım erkek.
libidosu yüksek kadınla ten uyumunu yakaladıklarında çok iyi bir çift olurlar. -
liselidir. mezun olmuşsa bile liselidir.
-
dışardan normal gözüküp içinde fırtınalar kopandır. libidosu yüksek kadın ile veya başka bir libidosu yüksek erkekle uyumu yakalayabilir. böylece güce denge gelir.
-
sağlıklı, normal erkektir. tabii erkeklerin ne kadarı sağlıklı ve normal onu bilemem.
-
-
farkında olmasa da bazen rahatsızlık verebilir. bazı şeylerin tadını kaçırabilir, bir şeyleri düzelteyim derken cinselliği unutabilir, yine de libidosu düşmez ama arafta kalır tuhaf bir durumdur.
-
benim bu. şanslı falan değildir. hatta çoğu zaman en büyük sıkıntıları yaşar. burası türkiye lan. hanımınla bile cima edemiyorsun. hayreti mucip.
-
libido dedigimiz sey testesteron hormonudur. testesteron testi normalden yuksek ciktigina gore ben oluyorum bu.
selam kizlar, bora ben (:
edit: sozluk mericleri eksileyedursun bazi hanimefendiler mesaj atti. kendilerine tesekkur ediyorum.
kiskanmayin lan ipneler... -
libidonun yaşam enerjisi olduğunu akılda tutarsak beyaz yakalılar arasında oranının oldukça düşük olduğunu düşündüğüm erkek tipi.
-