• çok şükür artık biz de demokrasi götürüyoruz.
  • büyük devlet olmak istiyorsak böyle olacak, tıpkı diğerlerinin yaptığı gibi...
    maalesef bu işin kuralı yayılmacı olmak..
  • kıbrıs sahasını tam anlamıyla ele geçirmek için libya karıştırıldı, suriye karıştırıldı ve doğalgaz için tüm sahası bulunan ülkeler kontrol altına alındı. şimdi sen ne yaptın, gittin libyanın meşru hükümeti ile anlaşma yaptın. ama ülkenin yüzde 80'i bae, mısır, rusya, israil destekli bir dallamanın yönetiminde. yani senin vizyonun yok, adamlar işi önceden planlamış. şu saatten sonra büyük pastadan küçük bir ısırık ancak alırsın.
  • büyük oyunlar oynadığımızı gösterir, olumlu bir gelişmedir.
    doğrulanmak için kaynağa ihtiyaç duyan bir haberdir aynı zamanda.
  • ekşici
    bebeler masada kaybetmeyelim siz de gölge etmeyin başka ihsan istemez. libya dediğin 1912 ye kadar türk toprağıydı geri zekalılar anlayın artık
  • sanırım dünyadaki ihvan hareketinin tek düzenli ordusu haline geldik ...libya m. kemal’in sol gözüymüş? (geçiniz)
  • üst edit: ulan hem akepelilerden hem cehepelilerden, aynı konu hakkında küfür yiyebiliyorum. bence parti kurmalıyım :)

    türkiye, birleşmiş milletler'ce tanınan meşru libya hükümetini desteklemektedir.

    hafter, terörist bir orospu çocuğudur.
    kendisini destekleyenler, karısına araba kullandırtmayıp, ingiltere'de seks partisinde geberen prensler ve yaşamını mazlum kanına borçlu orospu çocuklarıdır.

    iyi ya da kötü türkiye bütün ulusların vampirlik yaptığı planlara artık dahildir.
    geçmişten kalan hesabın paylaşılmasında hala kilit ülkedir.
    bu karar akp gibi bir siyasi partinin çok ötesinde bir kafanın kararı olmalıdır.

    tanım: malı masaya vurmaktır.

    alt edit: kaddafi'ye ettiğimiz ihaneti belki birazcık olsun hafifletebiliriz.
  • geçmişte anti-emperyalist kesilen insanlar emperyalizmi savunur olmuş. hangi yüzle "amerika'ya buralarda ne işin var" diyeceğiz artık?

    hadi suriye'de pkk vardı, teröristler vardı, sınır güvenliğini saklamak için gittin. libya nasıl bir tehdit oluşturuyor? bunun açıklaması yok.

    bordo klavyeliler damlamış hemen. osmanlı sınırı içinde kalan toprakları kendi malı zanneden emperyalist vahşilerden utanıyorum. sizin yüzünüzden bütün batı ve orta doğu ülkeleri bizi bir tehdit olarak görüyor.

    bir de utanmadan mustafa kemal atatürk'ü karıştırmış aç gözlü, emperyalist kafalı. atatürk ne zaman gidip binlerce km uzağındaki ülkeye gidip orayı dizayn etmeye çalışmış?
  • cephe genişliyor..
  • türkiye’nin akdeniz’deki çıkarları için, libyadaki meşru hükümetin düşmemesi gerekiyor, ne yapıp edip bae destekli paralı asker ordusunu durdurmamız lazım...
hesabın var mı? giriş yap